Producten:

Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

PVC

Het PVC traprenovatiesysteem van Traprenovatie Nederland is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend tevens biedt het veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van Traprenovatie Nederland is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur

PVC is een volledig onderhoudsvrij product.

Een van de voordelen van een PVC traprenovatie systeem is dat het een brand vertraging heeft.

Hout

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Kunststof

Kunststof is een materiaal door de opbouw een sterk materiaal wat veel langer meegaat dan de traditionele trapbekledingen. Je trap laten renoveren door het kunststof van Traprenovatie Nederland is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid investeren in de toekomst. Na jaren gebruik ziet uw trap er nog steeds hetzelfde uit als na een dag.

Kunststof kan ook doorgelegd worden op overloop, hal, woonkamer slaapkamer ect.

Steen antraciet PVC (Den Haag)

Klassieke trap

White Raw Timber Allura wit stootbord PVC (Rijswijk)

Natural Raw Timber wit stootbord Allura PVC (Rotterdam)

White Raw Timber Allura PVC (Leiden)

Traprenovatie Rotterdam

Grey raw timber Allura PVC (Rotterdam)

Black rustic oak led Allura PVC (Lisse)

PVC traprenovatie voorbeelden

Deek country oak PVC (Zoetermeer)

Black rustic oak led Allura PVC (Noordwijk)

Verschillende looks

Met een traprenovatiesysteem van Traprenovatie Nederland kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

Bent u opzoek naar een industriele look dan is een betonnen kleur de beste optie, u kunt kiezen voor verschillende opties door de combinatie met de stootborden.

Indien u kiest voor een warme look and feel kies je voor een kleur welke weer bij je interieur past dit zou bijvoorbeeld de kleur Vintage of Whitened Oak kunnen zijn.

Voorbereiding op uw traprenovatie:

Het enige wat u hoeft te doen als voorbereiding op de nieuw uit te voeren traprenovatie is het verwijderen van de bestaande bekleding. De lijmresten mag u laten zitten. Alle overige werkzaamheden zullen door onze traprenovatie specialisten worden uitgevoerd.

Een trap kan kraken, na het aanbrengen van de traprenovatie van traprenovatienederland.nl is hier nagenoeg geen sprake meer van, wij maken voor u de trap kraakarm met kunststof traprenovatie treden.