Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie

Wil jij ook van jouw trap een blikvanger maken? Traprenovatie Nederland kan je de meest bijzondere projecten laten zien. Prachtige voorbeelden van bestaande trappen die wij gerenoveerd hebben tot een compleet nieuwe look, maar ook de standaard nieuwbouwtrap nemen wij graag onder handen. Wij luisteren, kijken, denken mee en creëren echt dat wow-effect in jouw woning. Materialen voor traprenovatie waaruit jij kunt kiezen zijn Hout (eiken, mahonie, kersen), Kunststof laminaat, PVC en zelfs Leer. 

Werkwijze traprenovatie

Belangrijk om vooraf te weten als jij kiest voor Traprenovatie Nederland: hoe gaan wij te werk? Allereerst kun je bij ons vertrouwen op een overzichtelijke aanpak, duidelijke afspraken en geen stress. In ons dagelijks werk volgen we een helder stappenplan waarmee we het voor jou en voor onszelf zo makkelijk mogelijk maken. Wij vertellen in het kort alvast iets over onze werkwijze. Heb je vragen? Dan staan wij je uiteraard graag te woord in een persoonlijk gesprek bij jou thuis.

Oriënteren op traprenovatie

Wil jij je oude trap een nieuwe look geven, dan ga je je oriënteren op traprenovatie. Verschillende materialen, wat vind je mooi en vooral ook, wat vind je niet mooi. Ook wil je natuurlijk dat het traprenovatie bedrijf dat je kiest betrouwbaar is. Afspraak is afspraak en waar voor je geld krijgen. Tijdens de oriëntatiefase maak je voor jezelf inzichtelijk wat jouw wensen zijn, waarin je meeneemt wat je budget is en welke soort trap past bij jouw woonsituatie. Bij Traprenovatie Nederland helpen wij je heel gericht bij het maken van de beste keuzes. Op die manier geniet jij straks optimaal van jouw nieuwe trap.

Informatie over traprenovatie

Contact opnemen voor meer informatie over traprenovatie kan online via de website van Traprenovatie Nederland, via social media of telefonisch. Doe je bij ons een aanvraag, dan is dat altijd vrijblijvend. We bellen je voor een afspraak met één van onze trapstylisten die bij je langskomen. Bij jou thuis aan tafel vertellen onze trapstylisten precies waar je op moet letten en laten je de mooiste voorbeelden van gerenoveerde trappen zien. Ook zie en voel je de materiaalsoorten van onze trapbekleding. Na ons gesprek weten wij precies welke traprenovatie past bij jou en je woonstijl en maken we een offerte. 

Traprenovatie inmeten, monteren en opleveren

Hebben wij je overtuigd van onze passie voor kwaliteit en service, dan maken wij de opdracht graag zo efficiënt mogelijk voor je rond. Dat begint met inmeten en een montageafspraak voor de traprenovatie. Als die afspraak staat kunnen wij alle materialen voor jouw trap gaan bestellen. Prettig idee, jij hoeft niets te doen. Bij Traprenovatie Nederland werken we secuur en houden we ons aan de afspraak. Mocht je tussentijds vragen hebben, dan is een belletje naar de showroom voldoende. Ons doel is om jou te begeleiden vanaf het allereerste moment en tijdens het traject volledig te ontzorgen. Nieuwe trapbekleding monteren doet ons montageteam netjes, snel en goed. Tot en met het allerlaatste detail checken zij of de traprenovatie naar tevredenheid kan worden opgeleverd. Wij gaan niet alleen voor een goed gevoel, maar juist voor dat perfecte resultaat.

Afwerking en details

Voor de afwerking van jouw nieuwe trap bieden wij verschillende opties aan met stijlvolle details. Net als de traprenovatie verzorgen we de afwerking tot in de puntjes. In hetzelfde materiaal van jouw nieuwe trapbekleding werken we de trap volledig netjes af. Overloop van kleuren en dessins is altijd perfect in orde. 

  • Antislip strips » verwerkt in of op de traptreden
  • Trapleuningen » kies een leuning van hout of RVS
  • Veiligheidshekken » veiligheid in luxe uitstraling
  • Balustrades » stijlvolle afwerking boven de trap

Assortiment

Traprenovatie Nederland heeft een groot assortiment aan materialen van top kwaliteit voor het renoveren van trappen. Moderne look of landelijke sfeer, bepaal wat jij mooi vindt en kies de trapbekleding die past bij jouw smaak en woonsituatie. 

Creëer een compleet nieuwe stijl in jouw woning en laat het materiaal van jouw trap doorlopen op aangrenzende vloeren. Ons assortiment overzettreden is onderhoudsvriendelijk: een vochtige doek eroverheen halen en hout toplaag eventueel licht oliën is al voldoende. 

Investering

Een traprenovatie is een uitstekende investering in uw woning. Het is voordeliger dan een nieuwe trap laten maken en u zult geen last van een grote verbouwing hebben. Bovendien geeft u met een renovatie niet alleen de trap, maar gelijk uw hele huis een metamorfose. Een mooie afwerking van de trap maakt uw woning helemaal af.

Offerte aanvragen voor trap renoveren

Wil jij jouw trap renoveren? Dan kun je bij Traprenovatie Nederland een offerte aanvragen. Elke offerte voor traprenovatie maken wij zo volledig mogelijk, zodat jij in grote lijnen weet waar je aan toe bent. Servicevoorwaarden, garantietermijnen en op welke kosten je kunt rekenen. Prijs is één, maar denk vooral ook aan de kwaliteit die je bij ons krijgt. Je doet toch een investering in je huis en daar wil je lang plezier van hebben. Vind je het prettig als we jouw offerte samen nog eens doornemen of wil je materialen en stijlen zelf vergelijken? Daar nemen we graag de tijd voor in onze showroom in Alphen aan den Rijn waar je echt die beleving krijgt.