Traprenovatie Gouda

Gouda traprenovatieZijn je traptreden versleten, is het uiterlijk van je trap niet meegegaan met de tijd, en woon je bovendien rondom Gouda? Door middel van een traprenovatie is het design van je trap weer hip en modern. Je hebt de keuze uit een grote collectie trapbekleding van kunststof of pvc. Een traprenovatie is de oplossing voor een trap die niet meer past bij de rest van het interieur. Het zal uw woongenot in Gouda verhogen, en een goede impressie achterlaten bij uw gasten.

Bekleed je trap met PVC

De overzettreden van PVC zijn veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en daarnaast bieden ze veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over trapslijtage in uw huis in Gouda. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatienederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Waarom kiezen voor PVC:

 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast

Trapbekledingsspecialist!

Traprenovatie Nederland renoveert trappen in de omgeving van Gouda, Haarlem, Amstelveen en vele andere locaties in Nederland. Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in traprenovatie. Voor zowel renovaties van trappen als het opknappen van oneffenheden kun je altijd bij ons terecht; naar aanleiding van je wensen komen we vrijblijvend met een oplossing die passend is.

Kunststof traptreden

Kunststof gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Traptreden bekleed met kunststof hebben 20 jaar garantie op de slijtvastheid en daarom is een kunststof renovatie een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Kies voor kunststof trapbekleding:

 • 20 jaar garantie
 • Blijft eruit zien zoals dat het de eerste dag is gemonteerd
 • Sterk materiaal en gaat lang mee

Houten overzettreden voor je trap

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

LED trapverlichtingEen finishing touch met LED strips

De trap is pas helemaal af met LED-verlichting onder elke trede. De stijlvolle verlichting maakt de trap nog mooier en daarnaast kun je de treden goed zien in het donker. Nooit meer van de trap afvallen dus.

LED-verlichting laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking. Hiervoor hoeven wij niet naar Gouda te komen, en u kunt dit gewoon thuis doen.

Offerte Aanvragen