Traprenovatie open trap

Een open trap is een trap zonder stootborden. Doordat een open trap geen stootborden bevat, kun je er gewoon doorheen kijken. Doordat je er doorheen kunt kijken, creëert een open trap rust en helderheid.

Traprenovatie open trap kosten

Een open trap is zeer stijlvol, vooral wanneer deze gerenoveerd is. Bij het renoveren van een open trap gaat het materiaal rondom de traptreden. Hierdoor is er meer materiaal nodig dan bij een dichte trap. Relatief gezien is hierdoor de prijs van een open traprenovatie hoger dan bij een dichte trap. De kosten hangen uiteraard ook af van de grootte van de treden, het aantal treden en de keuze voor het materiaal. Wil je weten wat het kost om je open trap te laten renoveren? Vul je gegevens in om vrijblijvend met ons in contact te komen.

Traprenovatie open trap

CONTACT

Waarom een open trap renoveren?

Past de kleur van de traptreden niet meer bij je vernieuwde interieur? Zijn de treden beschadigd of is je smaak veranderd? Wat de reden ook is om je oude open trap niet meer mooi te vinden, een traprenovatie biedt de oplossing. Voor een relatief laag bedrag kun je de treden laten bekleden met bijvoorbeeld PVC of kunststof. Zo krijgt je open trap precies de kleur en textuur die je wenst. Zonder sloop- of breekwerk heb je binnen 1 dag een compleet gerenoveerde open trap!

CONTACT

Renovatie met overzettreden

Bij een open trap renovatie kunnen overzettreden worden gebruikt. De bestaande treden worden dan vervangen door overzettreden. Deze kunnen van allerlei materialen worden gemaakt, zoals hout en kunststof. Het plaatsen van overzettredens is meestal al binnen één dag gebeurd.

Open wenteltrap

Ook open trappen met wentelingen kunnen we renoveren. Of je nu een open wenteltrap, een open trap met een hoek of draai hebt, wij kunnen de traprenovatie voor je uitvoeren. Uiteraard zijn rechte open trappen eenvoudiger te renoveren dan wenteltrappen. Het soort trap bepaalt dan ook voor een deel de prijs van de open trap renovatie.

Traprenovatie open trap

Wil je weten wat het kost om jouw open trap te laten renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.