Traprenovatie open trap

Een open trap is een trap zonder stootborden. Doordat een open trap geen stootborden bevat, kun je er gewoon doorheen kijken. Doordat je er doorheen kunt kijken, creëert een open trap rust en helderheid.

Traprenovatie open trap kosten

Een open trap is zeer stijlvol, vooral wanneer deze gerenoveerd is. Bij het renoveren van een open trap gaat het materiaal rondom de traptreden. Hierdoor is er meer materiaal nodig dan bij een dichte trap. Relatief gezien is hierdoor de prijs van een open traprenovatie hoger dan bij een dichte trap. De kosten hangen uiteraard ook af van de grootte van de treden, het aantal treden en de keuze voor het materiaal. Wil je weten wat het kost om je open trap te laten renoveren? Vul je gegevens in om vrijblijvend met ons in contact te komen.

Traprenovatie open trap

CONTACT

Waarom een open trap renoveren?

Past de kleur van de traptreden niet meer bij je vernieuwde interieur? Zijn de treden beschadigd of is je smaak veranderd? Wat de reden ook is om je oude open trap niet meer mooi te vinden, een traprenovatie biedt de oplossing. Voor een relatief laag bedrag kun je de treden laten bekleden met bijvoorbeeld PVC of kunststof. Zo krijgt je open trap precies de kleur en textuur die je wenst. Zonder sloop- of breekwerk heb je binnen 1 dag een compleet gerenoveerde open trap!

CONTACT

Renovatie met overzettreden

Bij een open trap renovatie kunnen overzettreden worden gebruikt. De bestaande treden worden dan vervangen door overzettreden. Deze kunnen van allerlei materialen worden gemaakt, zoals hout en kunststof. Het plaatsen van overzettredens is meestal al binnen één dag gebeurd.

Open wenteltrap

Ook open trappen met wentelingen kunnen we renoveren. Of je nu een open wenteltrap, een open trap met een hoek of draai hebt, wij kunnen de traprenovatie voor je uitvoeren. Uiteraard zijn rechte open trappen eenvoudiger te renoveren dan wenteltrappen. Het soort trap bepaalt dan ook voor een deel de prijs van de open trap renovatie.

Traprenovatie open trap

Wil je weten wat het kost om jouw open trap te laten renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

CONTACT

Benieuwd naar de kosten?

Vraag vrijblijvend de prijs voor klassieke trapbekleding rechtstreeks bij Traprenovatie Nederland aan. Voor meer informatie zijn wij overigens via WhatsApp bereikbaar.