Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie open trap

Heb jij een open trap die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of een open trap in een nieuwbouwhuis die je wilt laten stralen? Kies dan voor onze duurzame oplossing en laat jouw open trap renoveren door Traprenovatie Nederland. Talloze trappen hebben wij voorzien van topkwaliteit slijtvaste antislip materialen. Oersterke traptreden met een moderne look is het resultaat voor open trappen die wij rondom bekleden met een nieuwe toplaag. Je kiest dan voor traprenovatie met dubbelzijdige bekleding. Bij een open trap kun je er ook voor kiezen om alleen de traptreden bovenop te voorzien van overzettreden. Enkelzijdige trapbekleding noemen we dit, waarbij de onderkant vrij blijft.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Open trappen renoveren

Open trappen renoveren wij door heel Nederland en met verschillende materialen die passen bij een woonsituatie. Voordat wij beginnen met het uitvoeren van traprenovatie bekijken wij eerst goed wat de situatie is. Wordt de trap veel belopen, past het materiaal bij de omliggende vloeren of kunnen we de trapbekleding in dezelfde stijl laten doorlopen in de gang of op de overloop? In veel gevallen zijn antislip traptreden prioriteit, aangezien dit een trap een stuk veiliger maakt. Kortom, allemaal zaken om samen met jou te bespreken voordat we gaan beginnen.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Trapbekleding voor open trap

Stel, jouw trap is beschadigd of de traptreden zijn versleten. Ten opzichte van een nieuwe trap is een open trap renoveren voordeliger en duurzamer. Binnen ons assortiment kunnen wij je prachtige materialen laten zien voor trapbekleding op een open trap. Traprenovatie is ideaal om jouw trap geluiddempend, antislip en gewoon mooier te maken met overzettreden. Welke trapbekleding je kunt kiezen is gebaseerd op onze materialen van de beste kwaliteit. Kunststof, PVC of houten overzettreden zijn de meest verkochte trappen. Toch kiezen onze klanten overwegend voor een duurzame kunststof variant, waar ook PVC onder valt. Reden is dat kunststof traptreden het minste onderhoud vergen, stoot- en slijtvast zijn en veilig zijn door een goede antislip toplaag.

 

Showroom met echte trappen

Open trap, dichte trap of een trap met wangen, het materiaal dat je kiest bestaat uit sterke bestanddelen. In tegenstelling tot internetaanbieders kun je in onze showroom alle materialen en kleuren zien, voelen en vergelijken. Uiteraard ga je alleen voor het allerbeste resultaat. Daarom laten wij je op je gemak beslissen. Demotrappen in verschillende dessins geven vaak een realistischer beeld dan een foto of een sample. Voel je vrij om een afspraak te maken in de showroom van Traprenovatie Nederland in Alphen aan den Rijn.

Offerte aanvragen open trap renoveren

Wil jij een offerte aanvragen voor traprenovatie bij een open trap? Dan komen onze trapspecialisten eerst bij je langs. Telefonisch of online kunnen we heel wat informatie uitwisselen en een berekening maken, maar de trap of trappen zien is voor ons belangrijk. Eigenlijk zie je daar gelijk de meerwaarde van Traprenovatie Nederland, we zijn betrokken bij elk project, van A tot Z. Alleen als jij 100% tevreden bent met jouw trap, dan zijn wij dat ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858