Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Alphen aan den Rijn

Een oude versleten trap maakt geen goede eerste indruk wanneer er bezoekers over de vloer komen. Er wordt te weinig stilgestaan bij het belang van de trap bij het opknappen van je interieur. Een traprenovatie is dé manier om je trap te moderniseren en op te knappen. Kies voor de mooiste texturen en kleuren en eventueel kun je je trap belichten voor een extra mooi effect.

Woon of werk je in Alphen aan den Rijn? Wij komen graag langs om te laten zien in welke stijlen de traprenovatie kan worden uitgevoerd. Van een houten look tot een betonlook, het is allemaal mogelijk. Wil je een Traprenovatie in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

 

Trapbekledingsspecialist Alphen aan den Rijn

Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in deze branche. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreide renovatie aan jouw trap of het repareren van kleine beschadigingen; wij geven altijd vrijblijvend advies op maat en aan de hand van het probleem de beste oplossing.

Kunststof renovatie

Kunststof gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

De voordelen van kunststof trapbekleding:

 • Het materiaal gaat lang mee en is bestendig tegen slijtage
 • profiteer van 20 jaar garantie
 • Zoals het er de eerste dag uitziet, zo blijft het eruit zien

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Trap bekleden met PVC

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

De voordelen van PVC trapbekleding:

 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Brandvertragend

Houten trapbekleding

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Waarom een traprenovatie met hout:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

Trapverlichting voor extra sfeer

Wat de trap helemaal afmaakt is LED-verlichting onder de treden. Er zijn vele soorten kleuren, sterktes en opties voor de verlichting die je wilt hebben. Niet alleen geeft de verlichting op je trap een zeer moderne en stijlvolle uitstraling, het is ook handig voor wanneer het donker wordt. Je struikelt nooit meer over de treden.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858