Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie met trapwangen

Ga je een trap laten opknappen en wil je dat het complete plaatje klopt? Vergeet dan niet de trapwangen mee te nemen in jouw project. Gelukkig weet je dat je bij Traprenovatie Nederland goed zit wat dat betreft, want onze trapspecialisten zien niets over het hoofd. Op elk detail wordt gelet, zoals kleuren, afwerking, sfeervolle verlichting met LED en dus ook de wangen van de trap. In onze showroom kunnen we je perfecte voorbeelden laten zien van een realistische trap. Wil jij je online oriënteren, kijk dan eens verder op onze website en ontdek dat wij van jouw trap een echte blikvanger kunnen maken.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Trapwangen wat zijn dat?

Voor ons als dé specialist in trappen is de term trapwang niets nieuws. Vrijwel dagelijks monteren wij nieuwe trapwangen bij een traprenovatie. Niet verrassend verwijst het woord trapwang naar de zijkanten van een trap. Vaak zien we dat het materiaal van de traptreden overloopt in de trapwangen en dat maakt de trap net even wat meer af. Vooral voorheen waren trapwangen functioneel doordat ze de trap steun gaven. Tegenwoordig zijn de wangen met trapbekleding meer voor de sier, want het oog wil ook wat. Moderne trappen krijgen een extra luxe uitstraling door een complete bekleding van de trap. Daarbij valt de afwerking van de trapwangen direct op.

Perfecte styling van elke trap

Trapwangen zorgen in feite voor een perfecte styling van elke trap. Juist door kleuren en dessins te combineren komen we tot de meest verrassende resultaten. Origineel, stijlvol en met extra sfeer door LED verlichting toe te passen. Wil jij weten wat een nieuwe trap in jouw huis kan doen? Traprenovatie Nederland laat je bijzondere voorbeelden zien van trappen die wij gerenoveerd hebben. Oude trappen, nieuwbouwtrappen zonder enige afwerking, wij maken van elke trap een eyecatcher. Materialen laten doorlopen in de trapwang of op aangrenzende vloeren is een veelgemaakte keuze. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij bieden voor het renoveren van trappen met overzettreden van topkwaliteit.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Soorten trappen en trapwangen

Binnen ons assortiment kunnen wij je populaire materialen laten zien voor trapbekleding op een open trap, dichte trap en trapwangen. Alle soorten trappen kunnen wij renoveren en omtoveren tot een totaal nieuwe look. Ook maakt traprenovatie jouw trap of trappen een stuk veiliger door de uitstekende antislip toplaag. En wist je dat je het geluid van een krakende of holle trap kunt beperken door het plaatsen van overzettreden? Hoe dan ook, wij geven advies voor renovatie van alle soorten trappen en de trapwangen nemen we daar zo nodig in mee. Materialen als kunststof, PVC of houten overzet traptreden vind je uitgebreid in ons assortiment met foto’s en klantreviews. Persoonlijk advies? Kom naar de showroom waar we de voordelen van een stoot- en slijtvaste trap met antislip zullen vertellen.

 

Offerte aanvragen renoveren trapwangen

Bel of mail ons voor het aanvragen van een offerte. Uiteraard vrijblijvend, maar weet dat wij vanaf moment één ons werk serieus oppakken. Wij willen niets liever dan jou onze topkwaliteit producten voor een nieuwe trap met trapwangen laten zien. Laat niet zomaar een trap renoveren, maar ga stap voor stap te werk. Dat advies geven wij je alvast mee en de volgende stappen zetten we ook heel graag. Ervaar waarom klanten van Traprenovatie Nederland zo tevreden zijn en geniet straks jaar in jaar uit van een mooie trap die ook echt mooi blijft.

Beleving in onze showroom

Trappen renoveren wij dagelijks en dat maakt ons elke dag weer blij. Juist omdat we zien dat onze klanten blij zijn met hun nieuwe trap. Dat gevoel begint in onze showroom waar wij jouw een beleving willen meegeven. Wat we daarmee bedoelen? Maak een afspraak, dan praten we je bij over alle soorten trappen, trapwangen en andere accessoires voor jouw trap. In een ongedwongen sfeer en op je gemak kun jij materialen zien, voelen en vergelijken. Traprenovatie Nederland in Alphen aan den Rijn bezoek je relaxed op afspraak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858