PVC Traprenovatie

PVC: Een onbekend maar handig materiaal

PVC traprenovatie

Wij bieden verschillende materialen aan om een traprenovatie uit te voeren. Zo bieden wij renovaties aan met PVC, kunststof of hout. De twee laatste materialen klinken vaak bekend in de oren van mensen, maar van een PVC traprenovatie hebben nog maar weinig mensen gehoord.

Zes jaar geleden is PVC geïntroduceerd in de traprenovatie markt. Het is een puur Nederlands product en de afkorting staat voor polyvinylchloride, een kunststof die te bewerken wordt bij verhitting. Doordat PVC zo gemakkelijk te bewerken is, is het een goede vervanging voor bijvoorbeeld houten en betonnen traptreden. PVC is toepasbaar voor alle soorten trappen.

Als u kiest voor een traprenovatie met PVC kunt u uw trap uniek en persoonlijk maken. Elk huishouden verschilt in interieur en stijl. Bij een huis met een moderne uitstraling past PVC in wat koelere kleuren het beste. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een eiken kleur. Een huis met meer warmere kleuren, vraagt om een trap met bekleding in warmere tinten. Door deze verschillende mogelijkheden in kleuren kunt u uw trap precies naar uw wens maken. Hierdoor krijgt u een unieke trap, en wie wilt dat nou niet.

PVC Voordelen

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van PVC bij een traprenovatie ten opzichte van andere materialen. Hieronder worden deze voordelen stuk voor stuk beschreven.

CONTACT

Mogelijkheden

Het grootste voordeel van een PVC traprenovatie is dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Met een PVC traprenovatie is het mogelijk om traptreden eruit te laten zien als hout of beton. Hierdoor kunt u dus zelf beslissen wat de uitstraling van uw trap wordt. Doordat PVC verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, maakt u uw trap helemaal naar uw eigen smaak.

CONTACT

Waarom PVC trapbekleding?

Slijtage

Over het algemeen zijn veel mensen met een nieuwe trap bang om deze te beschadigen.

Door een PVC traprenovatie hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit komt doordat PVC de ondergrond bestand maakt tegen slijtage en krassen. Hierdoor kunt u jaren later nog steeds genieten van uw trap, die er nog als nieuw uitziet.

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk altijd van groot belang in een huis. Niemand denkt er graag over na, maar toch kan een brand snel ontstaan. Door het gebruik van PVC wordt een brand vertraagd. Een kleine brand groeit langzamer door de vertragende werking van PVC. Op deze manier zorgt het gebruik van PVC dus voor extra veiligheid.

CONTACT

Kosten PVC traprenovatie

Op onze website kunt u een offerte aanvragen voor uw PVC traprenovatie. Deze offerte is vrijblijvend, waardoor u dus zelf kunt beslissen of u de renovatie wilt laten doen. De prijzen van een traprenovatie zijn afhankelijk van een aantal zaken. Het aantal treden wordt meegenomen in de prijsbepaling. Hoe meer treden een trap heeft, hoe duurder het bedrag zal worden. Ook heeft de vorm van de trap invloed op de prijsbepaling. Zo is het laten renoveren van een wenteltrap duurder in vergelijking met een rechte trap. Dit komt doordat hier meer tijd voor nodig is doordat er meer vormen in de trap zitten. Ook verschilt de prijs tussen een renovatie van een open en een gesloten trap. Bij een open trap ligt de prijs vaak lager, omdat er voor deze trap minder materiaal nodig is. Het is dus zo dat hoe meer vormen de trap heeft, hoe hoger de prijs zal worden. Door PVC zult u minder snel uitglijden op uw trap. U hoeft dus bijvoorbeeld geen antislipmat aan te schaffen. Het is natuurlijk fijn om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voordat de renovatie plaatsvindt is het aan te raden om zelf de oude trapbekleding te verwijderen. Hierdoor bespaart u geld en kan de traprenovatie snel van start gaan. Traprenovatie Nederland biedt u 20 jaar garantie op het materiaal en slijtvastheid.

Het meeste werk zit in de voorbereiding van een traprenovatie. Trede voor trede moet worden ingemeten en daarna worden alle treden exact op maat gemaakt.

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.