Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

PVC Traprenovatie

PVC trapbekleding

PVC is populair voor vloeren, maar ook voor trappen kiezen mensen steeds vaker voor een eigentijdse PVC toplaag. Naast de moderne look biedt deze veelzijdige kunststofvariant nog meer voordelen. Door de hoge antislipwaarde is het hoogwaardige fabricaat PVC zeer veilig voor op trappen. Ook is het materiaal volledig onderhoudsvrij, brandvertragend, geluiddempend en slijtvast. Dat maakt PVC traprenovatie zeer geschikt voor alle soorten woningen en projecttoepassingen. Zowel Traprenovatie Nederland als de fabrikant geven 20 jaar garantie op het materiaal en de slijtvastheid. Wanneer je kiest voor traprenovatie met PVC is het mogelijk om hetzelfde materiaal door te laten leggen op aangrenzende vloeren.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Voordelen van traprenovatie met PVC

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van PVC bij een traprenovatie ten opzichte van andere materialen. Op deze website lichten we alvast een tipje van de sluier op, maar in onze showroom kunnen wij je die echte beleving geven. Wanneer kies je voor PVC op de trap? Modern, tijdloos, onderhoudsvrij en antislip zijn de kernwoorden voor deze kunststof variant trapbekleding. Traprenovatie met PVC is een duurzame keuze waar je heel lang plezier van hebt. Een strak design, tijdloos en je hebt er geen onderhoud aan.

PVC trapbekleding

PVC is populair voor vloeren, maar ook voor trappen kiezen mensen steeds vaker voor een eigentijdse PVC toplaag. Naast de moderne look biedt deze veelzijdige kunststofvariant nog meer voordelen. Door de hoge antislipwaarde is het hoogwaardige fabricaat PVC zeer veilig voor op trappen. Ook is het materiaal volledig onderhoudsvrij, brandvertragend, geluiddempend en slijtvast. Dat maakt PVC traprenovatie zeer geschikt voor alle soorten woningen en projecttoepassingen. Zowel Traprenovatie Nederland als de fabrikant geven 20 jaar garantie op het materiaal en de slijtvastheid. Wanneer je kiest voor traprenovatie met PVC is het mogelijk om hetzelfde materiaal door te laten leggen op aangrenzende vloeren.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Showroom met demo PVC trap

In onze showroom in Alphen aan den Rijn hebben wij demotrappen waar je precies kunt zien wat je krijgt als je kiest voor een trap met PVC trapbekleding. Vanuit Traprenovatie Nederland bieden we verschillende materialen aan om een traprenovatie uit te voeren. Zo voeren onze monteurs vakkundig renovaties uit met PVC, kunststof of hout. Kunststof en hout stonden lange tijd op nummer één en klinken daardoor wellicht bekend in de oren. Afgelopen tijd zien we de vraag naar PVC traprenovatie stijgen, omdat het materiaal in heel veel moderne woningen wordt toegepast. De alom bekende PVC vloer, betonlook en visgraat, hebben aanzienlijk terrein gewonnen. Jouw trap renoveren wij mee in dezelfde look and feel, maar dan met overzettreden voor trappen.

PVC op de trap

Tegenwoordig zien we dat de uitgebreide mogelijkheden van traprenovatie ontzettend veel keuze bieden. Welke trap in welke stijl past bij jou en je woonsituatie? Traprenovatie Nederland is dé specialist in trappen renoveren en wij vinden het belangrijk dat jij de allermooiste trap krijgt. Met PVC trappen heb je het voordeel dat je heel veel mogelijkheden hebt waaruit je kunt kiezen. Met PVC traprenovatie is het mogelijk om traptreden eruit te laten zien als hout of beton in elke kleur. Jij beslist zelf hoe jouw nieuwe trap eruit komt te zien, modern en tijdloos qua uitstraling met antislip traptreden. Doordat PVC verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, maken we jouw trap snel en vakkundig helemaal nieuw.

Slijtage voorkomen met traprenovatie

Over het algemeen zijn veel mensen met een nieuwe trap bang om deze te beschadigen. PVC werd jaren geleden geïntroduceerd in de traprenovatie markt en direct werd duidelijk waarom het zo populair was. Sterk materiaal, slijtvast, krasvast en geluiddempend. Een puur Nederlands product waarvan de afkorting staat voor polyvinylchloride, een kunststof die te bewerken wordt bij verhitting. Doordat PVC zo gemakkelijk te bewerken is, is het een goede vervanging voor bijvoorbeeld houten en betonnen traptreden. PVC is toepasbaar voor alle soorten trappen en wordt toegepast als materiaal voor traprenovatie en nieuwe trappen. Na PVC traprenovatie hoef jij je geen zorgen meer over te maken over snelle slijtage, want dat gebeurt niet. Dankzij de slijtvaste PVC toplaag is jouw nieuwe trap bestand tegen slijten en krassen. Jarenlang kun jij genieten van een trap als blikvanger in jouw huis die er als nieuw uit blijft zien.

 

Veiligheid in huis met veilige trappen

Veiligheid in huis moet altijd op nummer één staan, maar daar wordt nog wel eens te makkelijk over gedacht. Traprenovatie Nederland geeft advies over bijvoorbeeld brandvertragende materialen zoals PVC. Niets is zo erg als brand in huis en stel dat het gebeurt, dan is een materiaal dat niet makkelijk brandt altijd een voordeel. Door het gebruik van PVC wordt een brand in huis vertraagd. En wat dacht je van minder valgevaar of uitglijden? Antislip traptreden van PVC hebben als extra voordeel dat je bij de trap op en af lopen een betere grip hebt. Zo zie je maar dat PVC traprenovatie ook nog eens zorgt voor extra veiligheid in huis.

 

Wat kost PVC traprenovatie?

Vooraf antwoord geven op de vraag van PVC traprenovatie kost is lastig. Daarom kun je eenvoudig online een offerte aanvragen via de website van Traprenovatie Nederland. Offerte voor PVC traprenovatie aanvragen is vrijblijvend en geeft direct een duidelijk beeld van onze expertise en service. Vergeet de internetaanbieders en kies voor een degelijk bedrijf waar je vriendelijk te woord gestaan wordt. Prijzen voor traprenovatie met PVC zijn afhankelijk van het aantal traptreden en het soort materiaal. Voor een exacte prijsbepaling voor het renoveren van jouw trap kun je ons inschakelen. Samen met jou bespreken we jouw wensen voor een nieuwe trap en bekijken we de situatie bij je thuis. Wat voor een trap wil je renoveren? Is het een open trap of zoek je traprenovatie voor een dichte trap? Wil je alleen de traptreden vervangen of ook de wangen van de trap en de stootborden? Al dat soort zaken nemen onze trapspecialisten vooraf met je door. Gaan we voor je aan de slag, dan nemen we een stappenplan voor traprenovatie met je door. Op die manier kunnen wij zo efficiënt én snel mogelijk jouw trap renoveren. Ook voor nieuwe trappen in de nieuwbouwwijk kunnen wij hetzelfde materiaal toepassen. Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met een basic trap waar wij een echte eyecatcher van kunnen maken. PVC trappen is een populaire keuze, zeker in de nieuwbouw.

 

Oude trap renoveren of nieuwbouw trap behandelen

Gaan wij een bestaande trap renoveren dat adviseren we jou om zelf de oude trapbekleding te verwijderen. Bespaart niet alleen geld, maar ook tijd, want onze monteurs kunnen direct aan de slag. Nadat wij akkoord hebben gekregen op onze offerte voor traprenovatie komen we de trap inmeten en bestellen we voor jou alle materialen. Vanaf dat moment hoef jij niets meer te doen. Over de garantie hoef jij je geen zorgen te maken, want Traprenovatie Nederland geeft maar liefst 20 jaar garantie op het materiaal en de slijtvastheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858