Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie dichte trap

Zonder breken of slopen jouw dichte trap laten opknappen? Vraag Traprenovatie Nederland naar de beste maatwerk oplossingen voor een nieuwe look. Ben jij je aan het oriënteren op traprenovatie voor een dichte trap? Kom dan eens kijken in onze showroom, want daar zie je wat wij bedoelen met perfectie. Dichte trappen voorzien wij van nieuwe overzettreden, stootborden en eventueel ook trapwangen. Trappen die wij opleveren zijn stuk voor stuk eyecatchers die het hele huis een vernieuwde uitstraling geven.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Dichte trappen renoveren

Renovatie van dichte trappen doen wij door heel Nederland. Waar wij ook komen, voor elke woonsituatie realiseren wij een prachtige nieuwe trap in huis. Verschillende materialen van topkwaliteit kunnen de keuze soms moeilijk maken. Kleuren, dessins en neem je de stootborden mee in de renovatie is waar onze trapspecialisten je over adviseren. Juist dat goede advies is heel waardevol als je een investering doet in je woning. Precies daarom nemen wij de tijd voor je, zodat je op je gemak de beste trap kunt kopen voor jouw huis.

Overzettreden voor dichte trap

Elke trap is anders en daarom leveren wij vanuit Traprenovatie Nederland altijd maatwerk. Maatwerk betekent bij ons dat alles klopt, van eerste contact tot aan de oplevering van jouw nieuwe trap. Beschadigde stootborden kunnen een lelijk gezicht zijn, net als veel belopen en versleten traptreden. Twijfel je of jouw dichte trap aan vervanging toe is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij laten je voorbeelden zien van nieuwe trappen. In elke stijl kunnen wij jouw trap een complete metamorfose geven. Daarmee bieden we een duurzame oplossing met alle soorten traptreden, stootborden en trapwangen.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Trap laten renoveren

Dichte trap, met of zonder trapwangen of een open trap, jij kiest voor een oersterke toplaag. Bedenk wat je mooi vindt, pvc, hout of kunststof en of dat past bij jouw interieur. Weet je niet welk materiaal je moet kiezen? Geen paniek, onze trapspecialisten staan te trappelen om met jou om tafel te gaan. Alleen advies vinden wij niet genoeg, want een trap laten renoveren vraagt om extra aandacht voor het allerbeste resultaat. Daarom nodigen wij je uit in onze showroom om inspiratie op te doen. Zie jij een stijl die past bij jouw huis, dan kijken we samen of deze optie geschikt is voor jouw woonsituatie. Trappen die dicht zijn hebben stootborden en die kun je in dezelfde kleur of in een andere kleur laten vervangen. Tal van voorbeelden helpen jou bij het maken van jouw keuze.

Offerte aanvragen traprenovatie dichte trap

Zit je in je oriëntatiefase wat betreft traprenovatie voor een dichte trap? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Traprenovatie Nederland voor het renoveren van de traptreden en stootborden. Als je bij ons langskomt kunnen we altijd samen nog de mogelijkheden voor traprenovatie met je bespreken. Op die manier maak je een bewuste keuze voor een duurzame investering in jouw huis waar je heel lang van plezier van hebt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858