fbpx
OVER ONS2019-08-11T22:00:32+02:00

OVER ONS

Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in deze branche. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide renovatie aan uw trap of het repareren van kleine beschadigingen; wij geven altijd vrijblijvend advies op maat en aan de hand van het probleem de beste oplossing.

JARENLANGE ERVARING

Vakmanschap is een rode draad in al het werk dat Traprenovatie Nederland levert. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat ons team zeer nauwkeurig werkt, met oog voor detail. Het gehele proces wordt optimaal verzorgd, van offerte tot oplevering. Uw trap wordt klaar voor gebruik afgeleverd en wij verlaten uw woning pas als het helemaal netjes en schoon is.

CONTACT

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie Nederland werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.

Interesse in een traprenovatie?

Voordat u een keuze maakt over wat voor soort traprenovatie u wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om advies te vragen. Wilt u weten wat een traprenovatie kost? Vraag snel vrijblijvend een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave!

× Voor info, app ons.