Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Over ons

Experts in Traprenovatie

Ken je dat gevoel dat je een huis binnenstapt en gelijk denkt, wow! Precies dat is het doel van Traprenovatie Nederland, want wij creëren dat wow-gevoel met prachtig gerenoveerde trappen in elke stijl. Wat je woonwensen ook zijn, met behulp van onze kwalitatief hoogwaardige materialen toveren wij elke trap om tot een echte eyecatcher.

COMPLEET GERENOVEERDE TRAP

Investeren in je huis is niet alleen leuk, het is ook slim. In de eerste plaats kun je er zelf ontzettend van genieten, daarnaast wordt je woning ook meer waard. Dubbel genieten noemen wij dat! Vanuit Traprenovatie Nederland kunnen wij jouw woning nog meer tot zijn recht laten komen met een compleet vernieuwde trap. Wij renoveren trappen die beschadigd zijn of waarvan de toplaag aan vervanging toe is, maar ook trappen in nieuwbouwprojecten. Het resultaat is in alle gevallen verbluffend en daar gaan wij je in dit magazine de mooiste voorbeelden van laten zien.

TRAP RENOVEREN IN ELKE STIJL

Of je nu houdt van landelijk, modern, klassiek of vintage. In elk interieur kunnen wij de mooiste trappen voor je realiseren. Dat doen we nu al ruim 10 jaar met talloze tevreden klanten door heel Nederland. Trappen zijn onze specialiteit en daar kunnen wij iets heel moois van maken. Traprenovatie is dé oplossing voor iedereen die van een onopvallende trap een blikvanger wil maken.

JOUW NIEUWE TRAP KIEZEN

Via onze website willen we dan ook dat wow-gevoel overbrengen. Werkelijk prachtige traprenovaties hebben wij de afgelopen jaren gerealiseerd bij onze klanten. Nog belangrijker is, hoe kunnen wij bij jóu thuis de trap van jouw dromen creëren. De sfeerbeelden die we je gaan laten zien geven alvast een voorproefje van wat jouw nieuwe trap zou kunnen worden.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858