Traprenovatie RotterdamTraprenovatie Rotterdam – De trap vormt een belangrijk onderdeel van het huis, vooral wanneer deze direct in het zicht is bij binnenkomst. Trappen die er professioneel en mooi uit zien geven gelijk een goede eerste indruk. Woon je in de buurt van Rotterdam en omstreken? Dan komen we graag bij je langs om de trap volledig te renoveren in stijl. Een trap renoveren heeft als voordeel dat je niet een nieuwe trap hoeft. Dit scheelt een hoop sloop- en breekwerk.

Specialist in traprenovatie Rotterdam

Door de ervaring die Traprenovatie Nederland heeft kunnen we ons met recht expert noemen. Al jarenlang specialiseren we ons in traprenovatie Rotterdam. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreide renovatie van je trap. Maak een afspraak en we komen langs om vrijblijvend advies te geven en te tonen wat de mogelijkheden zijn. Of je nu een dichte trap of een open trap wilt laten opknappen, het kan allemaal.

Kunststof traprenovatie Rotterdam

Kunststof zoals PVC gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één. Een trap renoveren met PVC is dus een optie die we vaak aanbevelen! Door de snelle en betrouwbare service van Traprenovatie Rotterdam ziet je trap eruit zoals het gelegd is op dag één!

De voordelen van trappen renoveren:

 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten
 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur
 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd

Trappen bekleden met PVC – Traprenovatie Rotterdam

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Renoveren met PVC is een aanrader:

 • 20 jaar garantie;
 • Volledig onderhoudsvrij;
 • Brandvertragend;
 • Geluiddempend;
 • Slijtvast.

Houten bekleding op je Rotterdamse trap (traprenovatie Rotterdam)?

Een traprenovatie met hout geeft die rustieke uitstraling die je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor eiken houten trapbekleding. Deze zijn opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Houten trapbekleding – traprenovatie Rotterdam:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

Traprenovatie Rotterdam trap met LED lichtLED-verlichte trappen

Wil je helemaal een te gekke trap? Laat LED-verlichting onder de treden plaatsen. Je kunt trapverlichting zowel bij een open trap als een dichte trap laten plaatsen. Er zijn vele soorten kleuren, sterktes en opties voor de verlichting die je wilt hebben. Niet alleen geeft de verlichting op je trap een zeer moderne en stijlvolle uitstraling, het is ook handig voor wanneer het donker wordt. Je kunt de treden altijd goed zien en zo voorkom je dat je valt.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte (traprenovatie Rotterdam) is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking. Ook het verschil tussen een open trap of een dichte trap speelt een rol bij de hoeveelheid benodigd materiaal.

Offerte Aanvragen