Delft traprenovatieZoek jij een geschikte traprenovatie voor jouw trap in Delft? Heb je een trap waar je niet meer tevreden mee bent? Met een traprenovatie in Delft kun je profiteren van een moderne trap zonder hoge kosten. Wij renoveren alleen met duurzame materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van een mooie trap. Daarnaast werkt PVC geluiddempend en is het materiaal eenvoudig te reinigen. Wil je alles weten over de verschillende structuren, materialen en afwerkingen? Neem dan contact met ons voor een traprenovatie in Delft.

Traprenovatie in Delft en omgeving!

De overzettreden van PVC zijn veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en daarnaast bieden ze veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatienederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Waarom kiezen voor PVC:

 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast

Traprenovatie specialist in Delft

Traprenovatie Nederland renoveert trappen in de omgeving van Delft, Haarlem, Lisse en vele andere locaties in Nederland. Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in traprenovatie. Voor zowel renovaties van trappen als het opknappen van oneffenheden kun je altijd bij ons terecht; naar aanleiding van je wensen komen we vrijblijvend met een oplossing die passend is.

Kunststof traprenovatie

Kunststof gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Traptreden bekleed met kunststof hebben 20 jaar garantie op de slijtvastheid en daarom is een kunststof renovatie een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Kies voor kunststof trapbekleding:

 • 20 jaar garantie
 • Blijft eruit zien zoals dat het de eerste dag is gemonteerd
 • Sterk materiaal en gaat lang mee

Houten traptreden

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

LED trapverlichtingMaak het af met sfeervolle verlichting

De trap is pas helemaal af met LED-verlichting onder elke trede. De stijlvolle verlichting maakt de trap nog mooier en daarnaast kun je de treden goed zien in het donker. Nooit meer van de trap afvallen dus.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het renoveren en bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Offerte Aanvragen