Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Westland

Woon je in het Westland en je bent op zoek naar een bedrijf dat trappen renoveert? Dan is het Traprenovatie Nederland het perfecte adres. Wij reizen door heel Nederland om trappen weer in een perfecte staat te brengen. Ja dus we doen ook een traprenovatie Westland! Binnen één dag kun je weer genieten van je veilige en mooie trap. Dit kan uiteraard in de stijl van je woning! Het is een onmisbaar onderdeel van je woning, dus het is een heel belangrijk onderdeel van je huis. Als je je huis binnen komt, is het vaak het eerste waar je bezoekers naar kijken.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Traprenovatie Westland – De specialist in het Westland

Alle wensen rondom je trap komen uit. Welke kleur, stijl of textuur je ook wenst, wij maken het waar. Er zijn veel extra opties mogelijk, denk bijvoorbeeld aan trapleuningen, led-verlichtingen, anti-slipmatten en nog veel meer. We zijn al jarenlang specialist in het renoveren van trappen. Het mooiste bij het afnemen van een traprenovatie bij ons, is dat je 20 jaar garantie hebt op het materiaal en de slijtvastheid. Dus je kunt jarenlang genieten van je trap! Zou je willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat hiervan de kosten zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Traprenovatie specialist in het Westland

Een materiaal als PVC of kunststof gaat langer mee, veel langer dan de traditionele trapbekleding. Je krijgt 20 jaar garantie op de slijtvastheid van een kunststof gerenoveerde trap. Dus dat is een goede investering. Het mooiste hiervan is dat het eruit blijft zien als op dag één! Traprenovatie Westland, laat je traprenovatie gelijk goed doen!

Waarom een traprenovatie?

  • Laat je trap weer stralen;
  • Lange levensduur op kwalitatieve materialen;
  • Na het leggen van uw trap ziet het er na jaren nog steeds fantastisch uit;
  • Geen breek- en sloopwerk;
  • Binnen 1 dag weer gerenoveerd.

 

 

PVC trapbekleding

De PVC trapbekleding is onderhoudsarm, geluiddempend en biedt daarnaast ontzettend veel comfort. PVC is gecertificeerd in de slijtklasse in de hoogste groep, dit is geschikt voor intensief huishouden. Ook is de garantie op PVC traprenovatie van traprenovatienederland.nl nog steeds 20 jaar, op slijtvastheid en op het materiaal. De garantie wordt gegeven in Traprenovatie Westland. Het is ook mogelijk dat er vloeren kunnen worden geleverd in dezelfde kleur.

Traprenovatie Westland

Traprenovatie Westland – Traprenovatie Nederland zorgt voor dat uw trap weer zo goed als nieuw is! Heb je interesse en wil je je trap laten renoveren? Neem dan contact met ons op en wij regelen het voor u!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858