Den Haag traprenovatieWoon je in of rondom Den Haag of in Rotterdam en heb je een trap die niet meer past binnen je interieur? Of zijn de traptreden versleten? Traprenovatie Den Haag is de uitkomst! Met een traprenovatie ziet je trap er weer tiptop uit. Je kunt kiezen voor trapbekleding met een klassieke look of juist kiezen voor een moderne look met bijvoorbeeld PVC. Een traprenovatie is de oplossing als je trap té standaard is, of niet meer past bij het interieur. Het opknappen van je trap zorgt ervoor dat bezoekers direct een goede impressie hebben van je woning.

PVC traprenovatie Den Haag

Traprenovatie Den Haag? Kies dan voor een PVC traprenovatie! Je hebt de keuze uit diverse kleuren en texturen. Het kiezen van PVC heeft vele voordelen.

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

De voordelen van PVC trapbekleding:

 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Brandvertragend

Trappen bekleden is onze expertise

Traprenovatie Nederland renoveert trappen in de omgeving van Den Haag, Haarlem, Lisse en vele andere locaties in Nederland. Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in traprenovatie. Voor zowel renovaties van trappen als het opknappen van oneffenheden kun je altijd bij ons terecht; naar aanleiding van je wensen komen we vrijblijvend met een oplossing die passend is.

Trapbekleding van kunststof

Kunststof gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Kies voor kunststof trapbekleding:

 • 20 jaar garantie
 • Blijft eruit zien zoals dat het de eerste dag is gemonteerd
 • Sterk materiaal en gaat lang mee

Houten trapbekleding

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

LED trapverlichtingTraptreden met LED-verlichting

De trap is pas helemaal af met LED-verlichting onder elke trede. De stijlvolle verlichting maakt de trap nog mooier en daarnaast kun je de treden goed zien in het donker. Nooit meer van de trap afvallen dus.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Offerte Aanvragen