fbpx
Traprenovatie met verlichting2019-06-05T15:05:15+02:00

Traprenovatie met verlichting

Trap led strips

Led strips trap verlichting

Bij het verlichten van trappen wordt meestal gebruik gemaakt van LED verlichting onder de traptreden. Dit kunnen led strips zijn die volledig of gedeeltelijk de traptreden verlichten. Het voornaamste voordeel van Led trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is. Daarnaast zijn de kleuren vaak aanpasbaar en is de lichtsterkte dimbaar. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning verlicht worden voor extra licht. Het plaatsen van Led-spotjes maakt het mogelijk om de trap indirect te verlichten. Dit wordt ook vaak als prettig ervaren en het plaatsen hiervan kost weinig tijd.

Een donkere trap kan gevaarlijk zijn. Eén verkeerde stap kan pijnlijke gevolgen hebben. De juiste trapverlichting bevordert de veiligheid en helpt om te voorkomen dat je van de trap af valt.

Chique uitstraling

Voor elke led-strip onder de traptreden kan een smal plintje worden gemonteerd door onze traprenovatie expert. Dit zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gericht en dat geeft de trap een extra luxe uitstraling. 

Trapverlichting met bewegingsmelder

Wil je echt indruk maken met je trap? Dan is interactieve trapverlichting nog indrukwekkender. Hierbij worden de treden stap voor stap verlicht als je erop staat. De sensoren detecteren het gebruik van de trap en lichten de treden stuk voor stuk op. Nadat je de trap gebruikt hebt, gaat subtiel de verlichting weer uit. Dit geeft een hele chique uitstraling. 

Je gasten zullen jaloers zijn op de uitstraling van jouw trap. Een traprenovatie met verlichting kost misschien wel minder dan je denkt. De investering is niet heel groot aangezien de LED-strips vrij voordelig zijn. Kortom een traprenovatie met verlichting is een goede investering en wanneer je je trap laat renoveren dan kan de verlichting gelijk worden meegenomen.

CONTACT

LED Verlichte Trap

Laat LED-verlichting onder de treden plaatsen. Er zijn vele soorten kleuren, sterktes en opties voor de verlichting die je wilt hebben. Niet alleen geeft de verlichting op je trap een zeer moderne en stijlvolle uitstraling, het is ook handig voor wanneer het donker wordt.

CONTACT

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.

Interesse in een traprenovatie?

Voordat u een keuze maakt over wat voor soort traprenovatie u wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om advies te vragen. Wilt u weten wat een traprenovatie kost? Vraag snel vrijblijvend een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave!

× Voor info, app ons.