Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie met verlichting

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Traprenovatie met led strips verlichting

Bij een traprenovatie met verlichting wordt er meestal gebruik gemaakt van LED verlichting onder de traptreden. Dit kunnen led strips zijn die volledig of gedeeltelijk de traptreden verlichten. Het voornaamste voordeel van Led trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is. Daarnaast zijn de kleuren vaak aanpasbaar en is de lichtsterkte dimbaar. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning verlicht worden voor extra licht. Het plaatsen van Led-spotjes maakt het mogelijk om de trap indirect te verlichten. Dit wordt ook vaak als prettig ervaren en het plaatsen hiervan kost weinig tijd.

Een donkere trap kan gevaarlijk zijn. Eén verkeerde stap kan pijnlijke gevolgen hebben. De juiste trapverlichting bevordert de veiligheid en helpt om te voorkomen dat je van de trap af valt.

 

Chique uitstraling

Voor elke led-strip onder de traptreden kan een smal plintje worden gemonteerd door onze traprenovatie expert. Dit zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gericht en dat geeft de trap een extra luxe uitstraling.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Traprenovatie met verlichting – LED Verlichte Trap

Laat LED-verlichting onder de treden plaatsen. Er zijn vele soorten kleuren, sterktes en opties voor de verlichting die je wilt hebben. Niet alleen geeft de verlichting op je trap een zeer moderne en stijlvolle uitstraling, het is ook handig voor wanneer het donker wordt. Dit zal een prachtige traprenovatie met verlichting worden. Laat je trap er nog beter uitzien dan voorheen!

ONZE GARANTIE

Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig. We hebben veel specialisten rondlopen die traprenovatie met verlichting dagelijks doen! Hierdoor krijgt u perfecte kwaliteit.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.
  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.
  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks
  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.
  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858