Traprenovatie met verlichting

Trap led strips

Led strips trap verlichting

Bij een traprenovatie met verlichting wordt er meestal gebruik gemaakt van LED verlichting onder de traptreden. Dit kunnen led strips zijn die volledig of gedeeltelijk de traptreden verlichten. Het voornaamste voordeel van Led trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is. Daarnaast zijn de kleuren vaak aanpasbaar en is de lichtsterkte dimbaar. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning verlicht worden voor extra licht. Het plaatsen van Led-spotjes maakt het mogelijk om de trap indirect te verlichten. Dit wordt ook vaak als prettig ervaren en het plaatsen hiervan kost weinig tijd.

Een donkere trap kan gevaarlijk zijn. Eén verkeerde stap kan pijnlijke gevolgen hebben. De juiste trapverlichting bevordert de veiligheid en helpt om te voorkomen dat je van de trap af valt.

Chique uitstraling

Voor elke led-strip onder de traptreden kan een smal plintje worden gemonteerd door onze traprenovatie expert. Dit zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gericht en dat geeft de trap een extra luxe uitstraling.

CONTACT

Traprenovatie met verlichting – LED Verlichte Trap

Laat LED-verlichting onder de treden plaatsen. Er zijn vele soorten kleuren, sterktes en opties voor de verlichting die je wilt hebben. Niet alleen geeft de verlichting op je trap een zeer moderne en stijlvolle uitstraling, het is ook handig voor wanneer het donker wordt. Dit zal een prachtige traprenovatie met verlichting worden. Laat je trap er nog beter uitzien dan voorheen!

CONTACT

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig. We hebben veel specialisten rondlopen die traprenovatie met verlichting dagelijks doen! Hierdoor krijgt u perfecte kwaliteit. 

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.