Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Houtlook trapbekleding: modern & sfeervol

Wilt u uw trap opnieuw bekleden met een moderne uitstraling en warme sfeer? Dan is de keuze voor houtlook trapbekleding snel gemaakt. De houtlook is een woontrend op meerdere gebieden van het interieur, en het komt vaak terug in tafels, kasten en dressoirs en ook in trappen. De trap in huis maakt een belangrijk onderdeel uit van de woninginrichting. U loopt er dagelijks op en af, bijvoorbeeld om naar uw slaapkamer of badkamer te gaan. Of om de was te doen. Een trap is vaak direct zichtbaar bij binnenkomst in de hal. Of zelfs een echte blikvanger als deze in uw woonkamer staat. Onze houtlook trapbekleding geeft uw trap naast een modern uiterlijk met warme sfeer een natuurlijke aanblik. Traprenovatie Nederland is dé specialist in trapbekleding en wij voorzien uw trap graag van trapbekleding met houtlook.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Houtlook trapbekleding uitgevoerd in pvc

Onze houtlook trapbekleding uitgevoerd in pvc biedt u vele voordelen. Wij bieden u een complete pvc traprenovatie met de door u gewenste houtlook. Deze trapbekleding voorziet in optimaal comfort qua loopbeweging en warmte. Bovendien is het een veilige bekleding voor uw trap net als dat er sprake is van geluiddempende eigenschappen. Dat is zeker bij het belopen van een trap belangrijk. Verder is er het voordeel dat onze houtlook trapbekleding onderhoudsarm is. Even met een stofwisser of stofzuiger met zachte borstel eroverheen is voldoende als het gaat om het schoonmaak en onderhoud. Uiteraard is het van belang dat de traptreden niet glad zijn. Daarom is ons traprenovatiesysteem voorzien van antislip. In aanvulling op de genoemde eigenschappen geldt ook nog dat er sprake is van trapbekleding met een brandvertragende werking, ondanks dat het een houtlook heeft.

  • Comfortabel
  • Eenvoudige schoonmaak
  • Veilig
  • Antislip
  • Brandvertragend
  • Geluiddempend
  • Mooie uitstraling

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Houtlook traprenovatie met keuze uit verschillende kleuren

Er zijn allerlei soorten hout die elk een unieke uitstraling en kleur hebben. Zo geldt dat ook voor onze houtlook trapbekleding. Daarom is het mogelijk uw traptreden in een kleur te kiezen de bij de rest van het interieur passen. In een woonkamer is dat zo mogelijk nog belangrijker dan in vergelijking met een hal. Het is bijvoorbeeld mooi om de houtlook in een lichte naturelkleur, zoals whitened oak uit te voeren. Of kies juist in een donkere houtlook tint, zoals de black rustic oak. Overigens zijn grijstinten ook populair als het gaat om houtlook trapbekleding. De traptreden komen extra tot hun recht als er sprake is van een combinatie met een wit stootbord. Dat laat de treden namelijk op een bijzondere manier in het oog springen. Bij een open trap is de trapbekleding uiteraard beschikbaar zonder stootbord. Hetzelfde effect is dan te bereiken door bijvoorbeeld de zijkanten van de trap wit te maken.

Houtlook trapbekleding: Traprenovatie Nederland

Traprenovatie Nederland is in Nederland dé traprenovatiespecialist. Wilt u graag uw trap vernieuwen en voorzien van houtlook trapbekleding? Wij bieden u een uitstekende service als het gaat om het verstrekken van vrijblijvend advies en om de uitvoering. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem eerst contact op als u advies wenst. Vakmanschap is bij ons verzekerd in het adviserende deel en uitvoerende deel van het gehele traject.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858