Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Amsterdam

Traprenovatie Amsterdam nodig? Heb je een echt oude Amsterdamse trap? Het kan erg mooi staan, maar soms wil je wat nieuws. Er zijn ook oplossingen om je trap op te knappen zonder dat de authentieke stijl verloren gaat. Zo zijn er verschillende materialen en structuren die in de buurt kunnen komen van de oude trap. Maar je profiteert dan wel van een trap die weer nieuw is. Zo is hij makkelijker schoon te maken en misschien ook wel meer geluiddempend. Al jarenlang renoveren wij trappen in heel Nederland, dus ook in Amsterdam. We hebben passie voor het opknappen van trappen. Aangezien je een trap vaak al bij binnenkomst aantreft is het uiterlijk van je trap vaak van grote invloed op de eerste indruk van je woning of bedrijf. Woon je in Amsterdam? We komen graag bij je langs om de trap volledig te renoveren in stijl. We kunnen je trap binnen één dag renoveren!

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Traprenovatie Amsterdam & Nederland

Door de ervaring die Traprenovatie Nederland heeft kunnen we ons met recht expert noemen in het renoveren van trappen. Al jarenlang specialiseren we ons in traprenovatie. Van PVC tot houten trapbekleding, we hebben het allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Kunststof PVC traprenovatie Amsterdam

Kunststof zoals PVC gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Waarom trap renoveren Amsterdam?

 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen één dag gerenoveerd
 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten
 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Met welk materiaal de trap renoveren?

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Waarom kiezen voor PVC?

 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij

Traprenovatie met hout

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

LED-verlichting toevoegen aan de renovatie

Licht onder de traptreden maakt het resultaat helemaal verbluffend. We hebben vele soorten LED-verlichting. Laat je adviseren om te weten wat het beste bij je past. Wil je de verlichting gebruiken om ’s nachts de traptreden beter te zien? Dan is wat fellere LED-verlichting beter. Dimbare verlichting of trapverlichting die feller wordt wanneer je hem gebruikt, behoort ook tot de opties.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de kosten van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858