Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Hoofddorp

Is uw trap toe aan een traprenovatie? Traprenovatie Hoofddorp komt bij u langs en informeert u over de mogelijkheden om uw trap een moderne look te geven. Een trap is een belangrijk stijlelement van een woning. Vooral wanneer de trap zo gepositioneerd is dat deze in het zicht is. Dit kan het geval zijn wanneer de trap in de woonkamer zichtbaar is of wanneer de trap bij binnenkomst direct in de hal zichtbaar is. Een oude versleten trap maakt geen goede impressie. Wist u dat het mogelijk is om binnen 1 dag over een compleet gerenoveerde trap kunt beschikken? Traprenovatie Nederland voert al jarenlang traprenovaties uit in heel Nederland. We komen vaak in Hoofddorp en we staan ook bekend als Traprenovatie Hoofddorp. Laat uw trap opknappen!

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Traprenovatie Hoofddorp expert

Traprenovatie Hoofddorp is de expert op het gebied van trappen renoveren en opknappen. Of het nu gaat om overzettreden, LED-verlichte traptreden, nieuwe trapleuningen of echte houten treden. Traprenovatie Nederland heeft jarenlange ervaring met traprenovaties en zorgt voor een professionele uitvoering van uw opdracht. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Weet u wat u zou willen? Dan maken we een offerte op maat!

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

PVC, kunststof, laminaat, hout en nog veel meer

De mogelijkheden zijn eindeloos. De trap kan bijpassend worden gemaakt bij uw vloer of kan afgestemd worden op het interieurplan. Bekijk ook eens onze gerealiseerde trappen voor een impressie.

Waarom trapbekleding?

  • Een prachtige trap waar u trots op kunt zijn
  • Hoogwaardig materiaal voor langdurig gebruik
  • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
  • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd

Hout als bekleding

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor eiken houten trapbekleding. Het materiaal is hoogwaardig waardoor het weinig last heeft van krimpen, uitzetten of werken. Een houten traprenovatie resulteert in een trap met een natuurlijke en warme look.

De voordelen van houten traprenovatie:

  • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
  • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
  • Stijlvolle warme look

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858