Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Breda

Traprenovatie Breda renoveert trappen en knapt deze op binnen één dag. Wilt u van uw trap een eye-catcher maken en indruk maken op uw gasten? Het moderniseren van uw trap kan op vele manieren. Nieuwe traptreden van PVC, hout, laminaat of kunststof. Welke kleur of structuur u ook wenst, wij zorgen voor een traprenovatie die aansluit op uw wensen. Al jarenlang voert traprenovatie Breda traprenovaties uit in heel Nederland. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw trap in Breda te laten renoveren.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Regio Breda Traprenovatie

Traprenovatie Breda is de expert op het gebied van traprenovatie. Binnen 1 dag renoveren wij uw trap volledig. Nieuwe leuningen, trapwangen of verlichting bij uw trap? Het kan allemaal toegevoegd worden aan uw traprenovatie. Traprenovatie Nederland heeft in de jaren flink wat kennis en kunde opgebouwd met betrekking tot traprenovatie. Zo kunnen wij altijd professioneel uw trap renoveren en zorgen dat het resultaat verbluffend is. Neem gerust contact met ons op om te weten wat er mogelijk is en om een offerte aan te vragen.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Kwalitatieve materialen

De materialen die gebruikt worden bij uw traprenovatie in Breda hangen af van uw wensen. Of u nu kiest voor hoogwaardig PVC met 20 jaar garantie of voor eiken houten trapbekleding. De trap wordt altijd gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal kan bijpassend worden gemaakt bij uw vloer zodat de trap goed past bij uw interieur. Bekijk ook eens onze gerealiseerde trappen om te zien wat er mogelijk is.

Waarom een traprenovatie Breda?

  • Een verbluffende trap om trots op te zijn
  • Duurzame materialen voor langdurig gebruik
  • Het blijft eruit zien zoals op de eerste dag van de renovatie
  • Zonder puin of rotzooi binnen 1 dag gerenoveerd

PVC trapbekleding

De PVC trapbekleding van Traprenovatie Nederland biedt vele voordelen. Het materiaal is geluiddempend, biedt veiligheid en comfort. Het materiaal is van Nederlandse makelaardij en is geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. U krijgt 20 jaar garantie op materiaal en slijtvastheid bij een PVC traprenovatie. Daarnaast zijn de treden ook nog eens maximaal anti-slip gecertificeerd. Kortom een PVC traprenovatie biedt vele voordelen. Interesse in een traprenovatie? Vraag gerust een offerte aan voor meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858