Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Brabant

De trap is een belangrijk onderdeel van je woning. Dat deze er een beetje aantrekkelijk uitziet is niet meer dan normaal. Is jouw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Laat je trap dan renoveren. Bij een traprenovatie Brabant wordt je gehele trap onder handen genomen. Zo ziet deze er binnen 1 dag weer spik en span uit. Je kunt al jouw wensen doorgeven voor een nieuwe trap. Vervolgens kunnen deze besproken worden, wordt de definitieve trap samengesteld en wordt jouw nieuwe trap binnenkort geïnstalleerd. Zo geregeld dus!

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

PVC traprenovatie Brabant

Een van de materialen waar je voor kan kiezen als je je trap gaat laten renoveren is PVC. Een PVC traprenovatie is een onderhoudsvrije, geluiddempende trap die erg veilig is en ook nog eens comfortabel loopt. De voordelen van een PVC trap op een rij:

  • 20 jaar garantie
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Brandvertragend
  • Geluiddempend
  • Slijtvast

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Traprenovatie met LED verlichting

Wil je extra sfeer toevoegen aan je gloednieuwe trap? Dan is LED verlichting misschien wel een goede optie voor jouw traprenovatie Brabant! LED verlichting is een optie waar veel mensen tegenwoordig voor kiezen. Dit maakt de trap helemaal af. De LED verlichting wordt geïnstalleerd onder de treden. Zo zijn de treden mooi verlicht. Er is keuze uit vele soorten, kleuren en sterktes licht. Niet alleen ontzettend mooi, maar ook enorm handig in het donker. 

Traprenovatie Brabant kosten

Wat een traprenovatie Brabant gaat kosten is niet precies te zeggen van te voren. De uiteindelijke kosten van een traprenovatie hangen namelijk af van een aantal factoren. Denk aan het materiaal dat je kiest voor jouw nieuwe trap, de vorm van je trap, het aantal treden, speciale opties zoals LED verlichting en meer. In ieder geval is het een goede investering waar je niet alleen lang plezier van hebt, maar die ook meerwaarde toevoegt aan je woning. Kom langs in onze showroom of vraag online een offerte aan en kom erachter wat de mogelijkheden zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858