Wat kost een traprenovatie?

Open trap renovatieWat een traprenovatie kost hangt met name af van de hoeveelheid arbeid en de kosten van het materiaal. Een simpele traprenovatie zonder extra opties hoeft niet veel te kosten. Een renovatie van een complexe trap met meerdere wentelingen daarentegen kan meer kosten. Er zijn dan meer arbeidsuren en meer materiaal nodig.

Kostenbepalende factoren

Wat de traprenovatie uiteindelijk zal kosten hangt met name af van:

  • Het soort trap; open, gesloten, kwart, gedraaid, recht, met of zonder wangen.
  • Het aantal traptreden (gemiddeld 13 à 14).
  • Het materiaal; PVC, kunststof of hout.
  • Opties; trapverlichting, anti-slip, trapleuningen of trapmatten.

Wilt u weten weten hoeveel een traprenovatie voor uw trap gaat kosten?

PRIJS OPVRAGEN

Over Traprenovatie Nederland

Al vele jaren voert Traprenovatie Nederland traprenovaties uit bij particulieren en organisaties door heel Nederland. Door de ervaring met trappen en het renoveren daarvan heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot dé specialist in deze branche. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide renovatie aan uw trap of het repareren van kleine beschadigingen; wij geven altijd vrijblijvend advies op maat en aan de hand van het probleem de beste oplossing.

Met een traprenovatie kunt u uw trap uniek en persoonlijk maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van een houtlook tot een betonlook. En van PVC tot kunststof. Zo kan de traprenovatie altijd worden afgestemd op uw interieur.

CONTACT

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

CONTACT

Stuur een appje of vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over het laten aanbrengen van trapbekleding in zwart? Traprenovatie Nederland is per WhatsApp te bereiken. Dat is wel zo gemakkelijk en maakt de communicatie snel. Of wilt u meteen een offerte voor zwarte trapbekleding aanvragen? Vul in dat geval het offerteformulier in en dan hoort u snel van ons.