Utrecht traprenovatie opknappenTraprenovatie in Utrecht nodig? Utrecht ligt niet ver van ons vandaan en valt absoluut ook onder ons werkgebied. Sterker nog we voeren traprenovaties uit in heel Nederland! Heb je een versleten trap of een trap die niet meer past bij het interieur? Dan is het tijd voor traprenovatie Utrecht! Je huis wordt weer een thuis als je trap er weer professioneel en stijlvol uitziet. Een trap zie je vaak al bij binnenkomst en daarom is het des te belangrijker om te zorgen voor een mooie gerenoveerde trap.

Utrecht Traprenovatie + Heel Nederland

Het renoveren van trappen is onze passie en dit doen we dan ook in heel Nederland. Van een traprenovatie in Amsterdam tot aan Rotterdam. We weten alles van de verschillende soorten materialen, wat het beste past bij je inrichting en wat de beste accessoires zijn. Van PVC tot houten trapbekleding, we hebben het allemaal en van zeer hoge kwaliteit.

PVC traprenovatie in Utrecht

PVC is een soort kunststof welke zeer duurzaam is, oftewel het gaat lang mee. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Waarom je trap renoveren?

 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur
 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd
 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten

Geluiddempende traptreden

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Alle voordelen van PVC trapbekleding?

 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij

Hout behoort ook tot de mogelijkheden

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

Utrecht trap verlichtingLED-verlichte traptreden

Licht onder de traptreden maakt het resultaat helemaal verbluffend. We hebben vele soorten LED-verlichting. Laat je adviseren om te weten wat het beste bij je past. Wil je de verlichting gebruiken om ’s nachts de traptreden beter te zien? Dan is wat fellere LED-verlichting beter. Dimbare verlichting of trapverlichting die feller wordt wanneer je hem gebruikt, behoort ook tot de opties.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de kosten van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Offerte Aanvragen