Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie Utrecht

Traprenovatie in Utrecht nodig? Utrecht ligt niet ver van ons vandaan en valt absoluut ook onder ons werkgebied. Sterker nog we voeren traprenovaties uit in heel Nederland! Heb je een versleten trap of een trap die niet meer past bij het interieur? Dan is het tijd voor traprenovatie Utrecht! Je huis wordt weer een thuis als je trap er weer professioneel en stijlvol uitziet. Een trap zie je vaak al bij binnenkomst en daarom is het des te belangrijker om te zorgen voor een mooie gerenoveerde trap.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Trappen bekleden is onze expertise

Je trap opnieuw laten bekleden? Traprenovatie Nederland bekleedt trappen in de omgeving Utrecht. Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in het opnieuw bekleden van trappen. Voor zowel renovaties van trappen als het opknappen van oneffenheden kun je altijd bij ons terecht; naar aanleiding van je wensen komen we gratis & vrijblijvend met een oplossing die passend is.

Utrecht Traprenovatie + Heel Nederland

Het renoveren van trappen is onze passie en dit doen we dan ook in heel Nederland. Van een traprenovatie in Amsterdam tot aan Rotterdam. We weten alles van de verschillende soorten materialen, wat het beste past bij je inrichting en wat de beste accessoires zijn. Van PVC tot houten trapbekleding, we hebben het allemaal en van zeer hoge kwaliteit.

PVC traprenovatie in Utrecht

PVC is een soort kunststof welke zeer duurzaam is, oftewel het gaat lang mee. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Waarom je trap renoveren?

 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur
 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd
 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Geluiddempende traptreden

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Alle voordelen van PVC trapbekleding?

 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij

Hout behoort ook tot de mogelijkheden

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

LED-verlichte traptreden

Licht onder de traptreden maakt het resultaat helemaal verbluffend. We hebben vele soorten LED-verlichting. Laat je adviseren om te weten wat het beste bij je past. Wil je de verlichting gebruiken om ’s nachts de traptreden beter te zien? Dan is wat fellere LED-verlichting beter. Dimbare verlichting of trapverlichting die feller wordt wanneer je hem gebruikt, behoort ook tot de opties.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de kosten van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858