Traprenovatie Hoorn

Hoorn TraprenovatieWoon je in Hoorn of omgeving, en kan je trap wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel Traprenovatie Nederland in zodat je weer trots kunt zijn op hoe je trap eruit ziet. Voor zowel bedrijven als particulieren renoveren we trappen. Van PVC tot Houten traptreden, het kan allemaal! Veel van onze klanten kiezen voor PVC aangezien dit goed staat, makkelijk te reinigen is én geluiddempend is. Kortom een goede keuze. Wil je weten wat een traprenovatie kost? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel in de stijl die jij wenst.

Traprenovaties in Nederland & Hoorn

Al jarenlang renoveren wij trappen in heel Nederland. Van Noord-holland tot Zuid-holland en van Utrecht tot Limburg. We zijn overal geweest. De ene trap heeft slechts een kleine reparatie nodig, terwijl de andere volledig moet worden gerenoveerd. Binnen één dag kunnen we jouw traprenovatie uitvoeren. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Trap in Hoorn bekleden?

Kunststof zoals PVC gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Waarom je trap renoveren?

 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd
 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten
 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur

Traptreden voorzien van PVC gaan lang mee

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Kies voor PVC trapbekleding:

 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij

Hout als trapbekleding

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Waarom een trap bekleden met hout?

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

Amsterdam trap verlichtingVerlichting op de traptreden

Licht onder de traptreden maakt het resultaat helemaal verbluffend. We hebben vele soorten LED-verlichting. Laat je adviseren om te weten wat het beste bij je past. Wil je de verlichting gebruiken om ’s nachts de traptreden beter te zien? Dan is wat fellere LED-verlichting beter. Dimbare verlichting of trapverlichting die feller wordt wanneer je hem gebruikt, behoort ook tot de opties.

De specialist van traprenovatie Nederland kan gelijk ook de afwerking verzorgen. Na het renoveren van de trap kan de LED-verlichting in één keer worden aangebracht. Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de kosten van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Offerte Aanvragen