Almere traprenovatie opknappenTraprenovatie nodig? Laat je trap opknappen met materiaal dat past bij je voorkeuren. Al jarenlang renoveren wij trappen in heel Nederland, dus ook in Almere. We hebben passie voor het opknappen van trappen om ze zo weer te laten stralen in je interieur. Aangezien je een trap vaak al bij binnenkomst aantreft is het uiterlijk van je trap vaak van grote invloed op de eerste indruk van je woning of bedrijf. Woon je in de buurt van Almere en omstreken? We komen graag bij je langs om de trap volledig te renoveren in stijl.

Traprenovatie in Almere & Nederland

Door de ervaring die Traprenovatie Nederland heeft kunnen we ons met recht expert noemen. Al jarenlang specialiseren we ons in traprenovatie. Van PVC tot houten trapbekleding, we hebben het allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Kunststof PVC traprenovatie Almere

Kunststof zoals PVC gaat lang mee, langer dan de traditionele trapbekledingen. Een met kunststof gerenoveerde trap is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid een goede investering. Het blijft eruit zien zoals het gelegd is op dag één.

Waarom je trap renoveren?

 • Na jaren ziet het er nog zo uit als dat het gelegd is
 • Zonder breek- en sloopwerk binnen 1 dag gerenoveerd
 • Knap je trap op en maak je huis toonbaar voor gasten
 • Kwalitatieve materialen met een lange levensduur

PVC op de traptreden

Het PVC traprenovatiesysteem van traprenovatienederland.nl is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend en biedt daarnaast veel veiligheid en comfort. Het Nederlandse fabricaat traprenovatie pvc is met R10 maximaal antislip gecertificeerd de slijtklasse in de hoogste groep geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik en project geschikt. De garantie op pvc traprenovatie van traprenovatie nederland.nl is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur.

Waarom kiezen voor PVC?

 • Brandvertragend
 • Geluiddempend
 • Slijtvast
 • 20 jaar garantie
 • Volledig onderhoudsvrij

Traprenovatie met hout

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

De voordelen van houten traprenovatie:

 • Bijna geen last van krimpen, uitzetten of werken
 • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
 • Stijlvolle warme look

Almere trap verlichtingLED-verlichte traptreden

Licht onder de traptreden maakt het resultaat helemaal verbluffend. We hebben vele soorten LED-verlichting. Laat je adviseren om te weten wat het beste bij je past. Wil je de verlichting gebruiken om ’s nachts de traptreden beter te zien? Dan is wat fellere LED-verlichting beter. Dimbare verlichting of trapverlichting die feller wordt wanneer je hem gebruikt, behoort ook tot de opties.

LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de trap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de kosten van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Offerte Aanvragen