Traprenovatie Bollenstreek

Woon je zelf in de Bollenstreek en je bent toe aan een traprenovatie? Laat het dan door Traprenovatie Nederland doen. We brengen trappen weer in een perfecte staat en reizen heel Nederland Traprenovatie Bollenstreekdoor om dit te doen. Dus traprenovatie Bollenstreek doen we ook! Geniet weer binnen één dag van een fantastische en veilige trap. We renoveren je trap in de stijl van je woning. De trap is eigenlijk onmisbaar in een woning, dus een erg belangrijk onderdeel van het huis. Als je je woning binnen loopt, is de trap ook het eerste wat je ziet. Dus je bezoekers ook!

Traprenovatie Bollenstreek – De specialist in de Bollenstreek

Als je wensen hebt rondom je trap, wij maken ze voor je waar. Welke stijl, textuur of kleur je ook wenst, wij regelen het voor je. Ook zijn er vele extra opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan led-verlichting, anti-slipmatten, trapleuningen en nog veel meer andere mogelijkheden. Al jaren lang zijn wij specialist in traprenovatie. Een groot pluspunt wanneer je bij ons je trap laat renoveren, is dat je 20 jaar garantie hebt op het materiaal en de slijtvastheid. Hierdoor kun je nog langer genieten van de trap. Ben je nu toch benieuwd wat de kosten zijn en alle mogelijkheden? Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Traprenovatie specialist in de Bollenstreek 

Je hebt keuze uit vele soorten materialen, waarmee je je trap kan renoveren. Een materiaal als kunststof of PVC gaat een stuk langer mee. Een stuk langer dan de traditionele trapbekleding. Je krijgt 20 jaar garantie op de slijtvastheid. Dus geen slechte investering voor op de lange termijn. Het beste van onze traprenovatie, over 2 jaar ziet de trap er nog steeds als nieuw uit! Traprenovatie Bollenstreek, laat uw trap renoveren door een echte specialist!

Waarom zou je je trap laten renoveren?

  • Je trap is weer zo goed als nieuw;
  • Lange levensduur, dus een investering op lange termijn;
  • Geen sloop- en breekwerk;
  • Binnen één dag klaar;
  • Na jaren ziet je trap er nog steeds zo goed als nieuw uit.

PVC Trapbekleding

Als je kiest voor een PVC trapbekleding, is dat een goede keuze. Dit is namelijk ontzettend comfortabel, onderhoudsarm en nog eens geluiddempend. De PVC trapbekleding is geschikt voor een intensief huishouden. Ook bij dit materiaal zit 20 jaar garantie, op slijtvastheid en op het materiaal. De garantie wordt gegeven in Traprenovatie Bollenstreek, dus door ons, en ook nog eens de fabrikant zelf. Bovendien is het mogelijk dat er vloeren kunnen worden geleverd in dezelfde stijl als de trap.

Traprenovatie Bollenstreek

Traprenovatie Bollenstreek – Traprenovatie Nederland laat uw trap weer stralen! Wil je je trap laten renoveren? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat je trap weer zo goed als nieuw is