Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie laminaat

Traprenovatie laminaat – wilt u snel en eenvoudig uw trap laten renoveren door een specialist? Dan bent u bij het juiste adres. Traprenovatie is de nummer één expert op het gebied van traprenovatie. Bij ons is kwaliteit, betrouwbaarheid en service gegarandeerd.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Traprenovatie laminaat bij Traprenovatie Nederland

Bij Traprenovatie Nederland hebben voor u altijd de juiste oplossing. Door onze jarenlange ervaring hebben we in alle tijden een oplossing voor u. Het is mogelijk om de bestaande treden te vervangen of we zorgen voor een perfecte traprenovatie.Een trap heeft over het algemeen veel te verduren.

We laten eens wat vallen op de trap, we lopen er meerdere keren per dag op, dus het is helemaal niet zo gek dat veel trappen flinke slijtage hebben. Door onze renovatiesystemen, renoveren we uw trap snel en zorgen dat het helemaal naar wens is. Traprenovatie met laminaat is geen slechte keuze om uw trap te renoveren. Het zorgt voor een mooie uitstraling en is erg duurzaam. Tevens is het ook verstandig om uw trap te laten renoveren wegens veiligheidsredenen. Denk bijvoorbeeld aan uitglijden.

Als uw antislip strips zijn versleten, moeten ze vervangen worden. Hier kunnen wij voor zorgen. Ook kan het zo zijn dat de trap niet meer naar wens is en dat u een compleet nieuwe trap wilt!

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Waarom laminaat bij een traprenovatie?

Laminaat wordt veel gebruikt bij het renoveren van een trap. Laminaat is een kunstof materiaal, heeft een uitstraling van normaal hout en is ook nog eens makkelijk op maat te maken. Tevens zorgt laminaat voor stabiliteit, stevigheid en is ook nog eens duurzaam. Naast een traprenovatie laminaat is een betonlook trapbekleding erg populair. Ook de kwaliteit van een betonlook laminaat is zo perfect, dat het niet te onderscheiden valt van een echte betonnen trap.

Traprenovatie prijs

Wanneer een trap gerenoveerd moet worden, bent u benieuwd naar de kosten hiervan. De prijs is erg afhankelijk van het soort trap (gesloten trap of open trap), extra opties, hoogte van de trap ect. Een simpele traprenovatie hoeft niet veel te kosten. In de meeste gevallen wordt er per trede een prijs berekend. Voor vragen over de prijs kunt u contact opnemen, zodat we kunnen bepalen wat voor specifieke wensen u heeft en wat het uiteindelijk zal kosten.

Traprenovatie laminaat

Voor een traprenovatie laminaat kunt u terecht bij Traprenovatie Nederland. We geven graag advies en helpen u graag verder. Mocht u vragen hebben of een prijsopgave wilt hebben, neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858