Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Reviews Traprenovatie Nederland

Waardering van onze klanten

Reviews zijn leuk om te krijgen, maar ook spannend. Is onze klant wel echt tevreden en welke waardering hoort daar dan bij? Natuurlijk hoop je altijd op 5 sterren, of zoals onze website laat zien: een dikke 10. Niets is zo fijn als een 100% tevreden klant. Nu werken we bij Traprenovatie Nederland ook vanuit een 100% drive: ‘omdat perfectie bestaat’. Daarmee leggen we de lat lekker hoog voor onszelf.  Dat kunnen we ook waarmaken, maar we blijven in al onze projecten eerlijk en kritisch kijken naar onze prestaties als team en onze werkwijze.

Keihard blijven we werken aan onze kwaliteit

De kwaliteit die we leveren is echt iets waar we keihard aan werken. Oog voor detail, servicegericht, persoonlijk en je afspraken nakomen. Als klant van Traprenovatie Nederland mag je erop vertrouwen dat het goed komt en dat we ook écht die perfectie leveren die we beloven.

 

Wat klanten zeggen over Traprenovatie Nederland

Naast voorbeelden van traprenovatie geven we je ook graag een kijkje in onze reviews. Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek aanvragen met één van onze adviseurs? Laat dan je gegevens achter. 

Klantverhaal uit Reviews

Bert en Pauline uit Rotterdam over hun ervaring met Traprenovatie Nederland

De bestaande trap in de woning van Bert en Pauline was na 15 jaar klaar voor een opfrisbeurt. Zo ontstond het idee om de trap te laten renoveren en werd de online zoektocht gestart. Zoeken op traprenovatie geeft veel resultaten in Google, dus ja, waar doe je goed aan en wat is een betrouwbaar bedrijf? Groot voordeel vonden Bert en Pauline dat Traprenovatie Nederland, naast veel informatie en foto’s op internet, een showroom heeft. Gelukkig was de showroom in Alphen aan den Rijn met gepaste maatregelen beschikbaar voor afspraken, dus werd er snel één gemaakt.

Op een zaterdagochtend nam Wilfred Boelee alle tijd om het stel te adviseren en voorbeelden te laten zien van de materialen waar uit je kunt kiezen. Niet alleen foto’s en samples, nee, bij dit bedrijf kun je daadwerkelijk resultaten zien van alle stijlen en kleuren. De showroom is namelijk ingericht met echte trappen en stukjes trap, waar je ook zelf op kunt lopen. Materiaal zien en voelen is natuurlijk fijn, maar ervaren hoe het aanvoelt als je op je sokken de trap op en af loopt geeft nét dat beetje extra.

“Wij zien onze traprenovatie als waardevolle investering en een echte meerwaarde voor ons huis.”

“Wij vonden de showroom een hele leuke beleving, waardoor je veel bewuster een keuze kunt maken. Je doet toch best een investering in je huis en dan wil je zeker weten dat je het juiste kiest. Ons gevoel in de showroom, de prachtige voorbeelden en het heldere verhaal van Wilfred heeft ons over de streep getrokken. Vanaf foto’s van onze woonsituatie en de bestaande trap kon een offerte worden gemaakt, dus dat ging heel efficiënt. Op basis van onze smaak en de stijl van het huis is het uiteindelijk een nieuwe trap met een houtlook laminaat toplaag geworden. En het resultaat is geweldig!”

“Over het hele traject zijn we heel erg tevreden. Van onze eerste indruk in de showroom, de afstemming en het geduld, een keurige montage met oog tot het laatste detail, tot aan de oplevering. Ook kregen we tips om onze gerenoveerde trap mooi te houden. Aan de slogan ‘omdat perfectie bestaat’ is niets gelogen. Of wij Traprenovatie Nederland zullen aanbevelen bij vrienden en bekenden? Jazeker! Wij zien onze traprenovatie als waardevolle investering en een echte meerwaarde voor ons huis.”

Nicoline en Willem uit Hoofddorp over hun ervaring met Traprenovatie Nederland

Gisteren is bij ons de nieuwe trap geleverd en gemonteerd. Wij willen jullie hartelijk danken voor alles wat te maken heeft met “het aanschaffen van een nieuwe trap”.

De slogan van jullie bedrijf “perfectie bestaat” is vanaf het uitzoeken in de showroom tot gisteren, nadat de monteurs waren vertrokken inderdaad waar!

De uitleg en informatie in de showroom, de gemaakte afspraken, de kwaliteit, het nette werken, het overleg en uitleg door de monteurs en het keurig opruimen en stofzuigen van achtergebleven “rommel” en uiteraard het eindresultaat hebben ons een ontzettend tevreden gevoel gegeven. We gaan de komende vele jaren genieten van jullie vakwerk. Dank jullie wel allemaal.  

Ennuuh…Wilfred, zet “perfectie bestaat” maar met grotere letters op de auto’s van de monteurs 😉 omdat het echt zo is. 👍

Lees meer Reviews over Traprenovatie Nederland