Waar we voorheen alles het liefste wit wilden schilderen en trappen als functionaliteit werden gezien, zijn zwarte traptreden nu helemaal in. Een zwarte trap geeft een chique uitstraling, maar kan ook industrieel worden beschouwd. Bij Traprenovatie zijn er tal van mogelijkheden voor het renoveren van je trap! Hieronder geven we enkele voorbeelden weer van deze trappen.

Zwarte trap met witte muren

Vindt u de kleur zwart iets te heftig? De trap kan gecombineerd worden met witte leuningen, muren en zonder tussenschot. Door de muren wit te laten en geen tussenschotten te gebruiken, ziet de trap er als een echte eyecatcher uit. Daarnaast past de kleur zwart bij ieder interieur en zorgt het voor balans.

Zwarte trap met led verlichting

Ben je bang dat de trap toch te donker gaat zijn? Er is ook een mogelijkheid om de trap te combineren met onze LED-verlichting. Zo weet je zeker dat genoeg licht is! Ook zorgt dit voor een chique uitstraling.

traprenovatie led verlichting

Zwarte trap met witte tussenstukken

Naast bovenstaande mogelijkheden bieden wij ook de optie aan om zwarte overzettreden te plaatsen over uw witte trap. Dit zorgt voor een gebalanceerde uitstraling. Ook wanneer u de kleur zwart te heftig vindt, kan deze mogelijkheid zorgen voor meer evenwicht.

Klassieke trapbekleding

Zoals hierboven is te lezen zijn er tal van mogelijkheden voor uw trap! Bent u benieuwd wat we voor uw trap kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.