Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Direct meer informatie aanvragen?

Wil jij extra informatie aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw trap in een nieuwe look and feel?

Wil jij ook van jouw trap een blikvanger maken? Traprenovatie Nederland kan je de meest bijzondere projecten laten zien. Prachtige voorbeelden van bestaande trappen die wij gerenoveerd hebben tot een compleet nieuwe look, maar ook de standaard nieuwbouwtrap nemen wij graag onder handen. Wij luisteren, kijken, denken mee en creëren echt dat wow-effect in jouw woning. Materialen voor traprenovatie waaruit jij kunt kiezen zijn Hout (eiken, mahonie, kersen), Kunststof laminaat, PVC en zelfs Leer. 

Traprenovatie inmeten, monteren en opleveren

Hebben wij je overtuigd van onze passie voor kwaliteit en service, dan maken wij de opdracht graag zo efficiënt mogelijk voor je rond. Dat begint met inmeten en een montageafspraak voor de traprenovatie. Als die afspraak staat kunnen wij alle materialen voor jouw trap gaan bestellen. Prettig idee, jij hoeft niets te doen. Bij Traprenovatie Nederland werken we secuur en houden we ons aan de afspraak. Mocht je tussentijds vragen hebben, dan is een belletje naar de showroom voldoende.

Ons doel is om jou te begeleiden vanaf het allereerste moment en tijdens het traject volledig te ontzorgen. Nieuwe trapbekleding monteren doet ons montageteam netjes, snel en goed. Tot en met het allerlaatste detail checken zij of de traprenovatie naar tevredenheid kan worden opgeleverd. Wij gaan niet alleen voor een goed gevoel, maar juist voor dat perfecte resultaat.

Assortiment

Traprenovatie Nederland heeft een groot assortiment aan materialen van top kwaliteit voor het renoveren van trappen. Moderne look of landelijke sfeer, bepaal wat jij mooi vindt en kies de trapbekleding die past bij jouw smaak en woonsituatie. 

Creëer een compleet nieuwe stijl in jouw woning en laat het materiaal van jouw trap doorlopen op aangrenzende vloeren. Ons assortiment overzettreden is onderhoudsvriendelijk: een vochtige doek eroverheen halen en hout toplaag eventueel licht oliën is al voldoende. 

Investering

Een traprenovatie is een uitstekende investering in uw woning. Het is voordeliger dan een nieuwe trap laten maken en u zult geen last van een grote verbouwing hebben. Bovendien geeft u met een renovatie niet alleen de trap, maar gelijk uw hele huis een metamorfose. Een mooie afwerking van de trap maakt uw woning helemaal af.