Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Vacature Monteur traprenovatie (40-uur) - Regio Noord- & Zuid-Holland

Ben jij een handige Harry met een passie voor het vernieuwen van trappen? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat trappen omtovert tot ware kunstwerken? Traprenovatie Nederland zoekt een getalenteerde en gemotiveerde Traprenovatie Monteur om ons team te versterken! Als toonaangevende speler in de traprenovatiebranche zijn we op zoek naar iemand die met oog voor detail en vakmanschap onze klanten in de regio Noord- en Zuid-Holland kan verrassen.

Over Ons:

Bij Traprenovatie Nederland geloven we dat trappen het hart van elk huis vormen. Ons team van gepassioneerde vakmensen is vastberaden om trappen nieuw leven in te blazen. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen creëren we prachtige traprenovaties die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen, en we streven ernaar om hun woonervaring te verbeteren door middel van unieke traprenovaties.

Wat ga je doen:

Als Traprenovatie Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van traprenovatieprojecten bij onze klanten in Noord- en Zuid-Holland. Je zult bestaande trappen demonteren, voorbereiden en transformeren tot prachtige blikvangers. Van het schuren en bewerken van hout tot het plaatsen van overzettreden en leuningen, jouw vaardigheden en creativiteit zullen het verschil maken. Je werkt nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan onze hoge standaarden en de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Wat wij bieden:

  • Een fulltime functie met een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.
  • Een inspirerende werkomgeving waar vakmanschap en creativiteit worden gewaardeerd.
  • De kans om deel uit te maken van een enthousiast en hecht team dat trots is op wat ze creëren.
  • Een bonus van €2000,- bruto. 
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën om onze traprenovaties naar een hoger niveau te tillen.


Wat wij vragen:

  • Ervaring met timmerwerk, traprenovatie of een vergelijkbare technische achtergrond.
  • Oog voor detail en precisie om hoogwaardige traprenovaties te realiseren.
  • Zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.


Is het transformeren van gewone trappen in buitengewone meesterwerken jouw passie? Wil je deel uitmaken van ons team van traprenovatie-experts en bijdragen aan het creëren van prachtige leefruimtes voor onze klanten? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu als Traprenovatie Monteur bij Traprenovatie Nederland!

Stuur je motivatiebrief en CV naar elly@traprenovatienederland.nl.