Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Trapverlichting

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Bij een traprenovatie met verlichting wordt er meestal gebruik gemaakt van LED verlichting onder de traptreden. Dit kunnen led strips zijn die volledig of gedeeltelijk de traptreden verlichten. Het voornaamste voordeel van Led trapverlichting is dat deze vorm van verlichting energiezuinig is. Daarnaast zijn de kleuren vaak aanpasbaar en is de lichtsterkte dimbaar. Naast het verlichten van de traptreden kan ook de trapleuning verlicht worden voor extra licht. Het plaatsen van Led-spotjes maakt het mogelijk om de trap indirect te verlichten. Dit wordt ook vaak als prettig ervaren en het plaatsen hiervan kost weinig tijd.

Veilige trap met verlichtte traptreden in de nacht

Een donkere trap kan gevaarlijk zijn. Eén verkeerde stap kan pijnlijke gevolgen hebben. De juiste trapverlichting bevordert de veiligheid en helpt om te voorkomen dat je van de trap af valt.

Nachtverlichting trap: Chique uitstraling

Voor elke led-strip onder de traptreden kan een smalle plint worden gemonteerd door onze traprenovatie expert. Dit zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gericht en dat geeft de trap een extra luxe uitstraling.

Trapverlichting met een bewegingssensor

Met de toevoeging van bewegingssensoren profiteer je van trapverlichting die reageert op beweging. Dat is wel zo handig! De trap verlichting zal automatisch aangaan wanneer de trap betreden wordt. Dit is niet alleen handig in het donker, het is ook nog eens erg veilig.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Trapverlichting opbouw

Trap verlichting kan op verschillende manieren worden gebruikt. Trapverlichting waarmee je de treden van een trap verlicht: functioneel, veilig en duurzaam – en trapverlichting kan meerdere functies hebben: De trap verlichting zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld niet snel van de trap valt wanneer je in het donker op de trap loopt. En daarnaast kan de verlichting gebruikt worden als sfeerverlichting om bijvoorbeeld een moderne look te geven aan je trap. Door te kiezen voor dimbare trap verlichting kun je beide manieren toepassen. En als je dan ook nog eens kiest voor LED, dan is de keuze ook nog eens heel duurzaam.

Wat zijn de voordelen van trap verlichting?

  • Trap verlichting zorgt voor veiligheid. Een zichtbare trap zorgt voor minder ongelukken;
  • Het zorgt voor een sfeervolle én opvallende look. Je geeft je trap meer sfeer en zichtbaarheid, welke stijl trap je ook hebt;
  • Het zorgt voor gemak, je hoeft namelijk niet de lichtschakelaar te zoeken wanneer je een bewegingssensor hebt of wanneer de verlichting altijd aanstaat;
  • Trapverlichting is energiezuinig en duurzaam wanneer je gebruik maakt van LED verlichting.

Verschillende soorten trap verlichting

Verlichting voor de trap kan op veel verschillende manieren en plekken worden geïnstalleerd. Zo kunnen er LED strips geplaatst worden aan de onderkant van de traptreden. Wanneer je op een creatieve manier je trap wil verlichten, kan je er ook voor kiezen om LED strips te gebruiken op de trapleuning, of op de traptreden.

Traprenovatie Nederland laat uw trap weer stralen! Wil je trapverlichting toevoegen aan jouw bestaande trap? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat je trap zal stralen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858