TRAPRENOVATIE

Men staat er niet vaak bij stil, maar de trap vormt een belangrijk onderdeel van het huis. Het is meer dan slechts een verbindingselement tussen twee etages. Bij het binnenkomen van een woning is het meestal de trap die gelijk in het oog springt. Een trap moet er daardoor goed uitzien, want een eerste indruk valt immers niet meer te veranderen.

Neem contact op

Assortiment

Wij hebben een groot assortiment aan materialen van top kwaliteit. Er zijn diverse stijlen voor verschillende inrichtingen, zoals klassiek en landelijk of modern en strak.

Door de ruime hoeveelheid aan materialen en kleuren kunt u er voor kiezen om de trap in uw bestaande vloer te laten doorlopen. Overzettreden zijn gemakkelijk in het onderhoudt: even een vochtige doek eroverheen halen en het hout licht oliën indien nodig

Materialen waar we mee werken zijn o.a. :

  • Hout – eiken, mahonie, kersen

  • Laminaat

  • PVC

  • Leer

Investering

Een traprenovatie is een uitstekende investering in uw woning. Het is voordeliger dan een nieuwe trap laten maken en u zult geen last van een grote verbouwing hebben. Bovendien geeft u met een renovatie niet alleen de trap, maar gelijk uw hele huis een metamorfose. Een mooie afwerking van de trap maakt uw woning helemaal af.

info@traprenovatienderland.nl