Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Traprenovatie prijs

De traprenovatie prijs is een van de meest gestelde vragen van mensen die hun trap willen laten renoveren. Een traprenovatie prijs is van te voren niet precies te bepalen. Elk huis is anders, dus elke trap is ook anders. Er zijn een aantal factoren die bepalen wat een traprenovatie gaat kosten. Je moet het zien als een investering die de waarde van je woning verhoogt. Daarnaast heb je er lang plezier van en staat het gewoon ontzettend mooi in je woning.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Factoren die de prijs van een traprenovatie bepalen

Er zijn verschillende factoren die de uiteindelijke prijs van een traprenovatie bepalen. Al deze factoren samen bepalen uiteindelijk wat een traprenovatie gaat kosten. Ieder huis is anders. Zo heeft de ene een rechte trap, terwijl de ander een gedraaide trap heeft. Er zijn op en trappen en dichte trappen. De hoogte van de trap kan verschillen. En er zijn een aantal keuzes die je moet maken, zoals het materiaal, overzettreden, led verlichting en meer.

De traprenovatie prijs hangt af van:

  • De vorm van de trap
  • Het soort trap
  • Hoogte van de trap
  • Soort traprenovatie
  • Gekozen trapbekleding
  • Extra traponderdelen en eventuele accessoires
  • Montage

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Trap laten renoveren

Als je trap beschadigd is of de toplaag aan vervanging toe is, kun je overwegen je trap te laten renoveren. Niet alleen oude, beschadigde trappen worden gerenoveerd, maar ook als je een nieuwbouwproject hebt kun je een traprenovatie laten uitvoeren. Een traprenovatie is een grote klus als je dit zelf moet doen, daarom is het slim om dit door specialisten te laten doen. Laat je trap renoveren en zo geniet je binnenkort van een gloednieuwe trap.

Prijs aanvragen voor een nieuwe trap

Om een inschatting te maken van de traprenovatie prijs, kun je een offerte aanvragen. Op die manier kom je erachter met welke kosten je ongeveer rekening moet gaan houden als je je trap laat renoveren. Wel zo fijn om van te voren een inschatting te hebben van de traprenovatie prijs. Vraag je offerte aan bij Traprenovatie Nederland en kom erachter wat jouw traprenovatie gaat kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858