Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Trap bekleden

Trap bekleden is het proces waarbij de treden van een trap worden voorzien van een nieuwe laag materiaal, zoals PVC, hout of tapijt. Dit gebeurt vaak wanneer de huidige trap versleten is of niet meer past bij de rest van het interieur. Het bekleden van de trap zorgt voor een frisse, veilige en stijlvolle uitstraling die perfect aansluit bij jouw woonsituatie.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Vloerbedekking

Trap bekleden doen wij door heel Nederland en met verschillende materialen die passen bij jouw woonsituatie. Voordat wij beginnen met het uitvoeren van de trapbekleding, bekijken wij eerst goed wat de situatie is. Wordt de trap veel belopen? Past het materiaal bij de omliggende vloeren? Kunnen we de trapbekleding in dezelfde stijl laten doorlopen in de gang of op de overloop? In veel gevallen zijn antislip treden prioriteit, aangezien dit een trap een stuk veiliger maakt. Kortom, allemaal zaken om samen met jou te bespreken voordat we gaan beginnen.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Waarom bekleden?

Trap bekleden is een effectieve manier om je trap een nieuwe uitstraling te geven en de levensduur te verlengen. Door de treden te voorzien van een nieuwe laag materiaal zoals PVC, hout of tapijt, wordt de trap niet alleen mooier maar ook veiliger en slijtvaster. Dit is een ideale oplossing wanneer je trap versleten is of niet meer past bij je interieur, en zorgt voor een stijlvolle en uniforme look in je woning.

Voordelen van Trap Bekleden

Het bekleden van je trap biedt tal van voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Het zorgt niet alleen voor een frisse en moderne uitstraling, maar verhoogt ook de veiligheid door het gebruik van antislip materialen. Daarnaast is trapbekleding een kosteneffectieve manier om slijtage te verbergen en de levensduur van je trap aanzienlijk te verlengen. Of je nu kiest voor een klassieke houten bekleding, duurzaam PVC, of zacht tapijt, je creëert een harmonieuze en uitnodigende sfeer in je huis. Het onderhoud wordt bovendien eenvoudiger, waardoor je langer kunt genieten van een mooie en functionele trap.

Offerte Aanvragen Vloerbekleding

Wil jij een offerte aanvragen voor vloerbekleding? Dan komen onze vloerspecialisten eerst bij je langs. Telefonisch of online kunnen we heel wat informatie uitwisselen en een berekening maken, maar de vloer ter plaatse bekijken is voor ons belangrijk. Eigenlijk zie je daar gelijk de meerwaarde van Vloerbekleding Nederland, we zijn betrokken bij elk project, van A tot Z. Alleen als jij 100% tevreden bent met jouw vloer, dan zijn wij dat ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858