Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Onze trapstylisten

Trapstyliste Kim

Advies met beleving, waarmee je jouw huis echt compleet maakt, laat dat maar aan Kim over

Creativiteit zit in haar genen, net als de passie om altijd te gaan voor het beste resultaat. Met die kwaliteiten gaat Kim elke dag op pad. Samen met haar minishowroom, oftewel haar koffer met samples, foto’s en voorbeelden.

Eenmaal bij de klant thuis weet zij exact de combinatie te leggen tussen stijl, smaak en functionaliteit. Met de mooiste materialen laat Kim je zien hoe jij van jouw trap een echte eyecatcher kan maken.

“Een perfect passende trap in jouw huis met de mooiste materialen, waar je van geniet en jarenlang plezier van hebt. Dat is mijn doel, voor iedereen en dat vind ik het leuke aan mijn rol binnen Traprenovatie Nederland.
Mensen écht blij maken met iets moois. Oude trappen renoveren of nieuwbouwtrappen nét dat beetje extra geven. Wat het karakter van jouw woning ook is, in elke stijl kunnen wij jouw trap een indrukwekkende look geven met onderhoudsvrije overzettreden. Krasvast, slijtvast, stootvast en antislip.”

Traprenovatie Nederland staat voor perfectie en dat is dan ook het uitgangspunt van Kim. Voorheen werkte zij in de mode, gespecialiseerd in kinderkleding. Via via kwam Kim terecht in de traprenovaties en kwam Wilfred tegen.

“Werken als trapstyliste in de buitendienst is voor mij een feestje. Nooit geweten overigens dat ik dit zo leuk zou vinden. Geen dag is hetzelfde en in deze baan kan ik mijn hele ziel en zaligheid leggen. Kom ik bij een klant, dan tast ik eerst de sfeer af. Wat voor soort huis is het, wat is de woonsamenstelling en zijn er speciale wensen?”

Haar gevoel voor styling zie je overal terug. Bij Kim thuis, maar zeker ook in haar werk als trapstyliste. Kleuren, dessins en lichtinval zijn belangrijke factoren in haar advies. Omdat een trap heel bepalend kan zijn in je huis, wil je echt verrast worden. Natuurlijk mag je kwaliteit verwachten, maar wat Kim betreft zorgt zij voor meer dan dat. Het gaat haar om de beleving die ze creëert, vanaf het eerste gesprek tot je eerste stappen op jouw nieuwe trap. Pas als dat 100% goed voelt, is mijn project geslaagd.“

Trapstyliste Linda

Haar enthousiasme overbrengen op de mensen bij wie zij aan tafel zit, dat is Linda haar kracht.

Zonder ervaring beginnen en na drie jaar kunnen zeggen dat je met ontzettend veel plezier je werk doet. Vanuit Noordwijkerhout reist Linda het land door om advies te geven over traprenovatie.

“Soms heb je gelijk zo’n goede klik met mensen, dat maakt mijn werk extra leuk én bijzonder. Onze benadering is persoonlijk en we voelen ons betrokken bij elke klant die we adviseren. Vooral online zoeken mensen naar een specialist in traprenovatie en komen bij ons bedrijf terecht via de website, social media of maken zelf een afspraak via kantoor. In de showroom laten wij geweldig mooie voorbeelden van gerenoveerde trappen zien. Datzelfde doe ik ook, alleen dan bij de mensen thuis. Materialen, kleuren en stijlen, er valt zo veel meer te maken van een doorsnee trap. Als ik mijn demo’s laat zien – en die zijn ook echt geweldig – kan ik niet anders dan enthousiast zijn.”

Niet alleen haar enthousiasme, ook haar openheid en eerlijke mening worden erg gewaardeerd door haar klanten. “Natuurlijk pas ik mijn advies aan op de persoonlijke wensen van de klant, met de stijlen en producten die we vanuit Traprenovatie Nederland kunnen leveren en monteren. Toch vind ik het heel erg belangrijk dat mensen iets kiezen waar ze lang plezier van hebben. Trends volgen is leuk, maar een trap moet passen bij de woning en vooral tijdloos én praktisch zijn. In die richting denk ik graag mee tijdens een gesprek, vanuit mijn eigen idee en dan tenslotte samen tot de best passende oplossing zien te komen. Dat vind ik prachtig.” Van appartement tot luxe villa, van een woonboot tot tussenwoning, het maakt niet uit hóe je woont.

Wensen voor traprenovatie komen overal vandaan. “Heerlijk al die verschillende huizen, verschillende mensen en culturen, waar ik mijn stylingtips op los mag laten. Al doende heb ik gemerkt dat deze baan mij ontzettend veel energie geeft, zeker ook omdat ik heel veel geleerd heb. Eigenlijk leer je elke keer weer iets bij, over kleuren, lichtinval, soorten huizen, soorten trappen, mensen en wensen. Nee, mijn werk is echt nooit saai.”

Als Linda een bijzonder project moet noemen waar zij nog wel eens aan terugdenkt, is dat die hele ingewikkelde trap in een oude vrijstaande woning. “Ik geloof dat we wel 5 keer overlegd hebben, Wilfred en ik, hoe we die trap zouden aanpakken. Uiteindelijk hebben we de hele entree een nieuwe look gegeven met een gerenoveerde trap. Zo fantastisch gaaf is dat geworden. Dan kan je alleen maar trots zijn op wat we als team van trapspecialisten neerzetten.”

Onze reviews

Wat is uw ervaring?

Zeer goed

Wat zijn de sterke punten?

Leveren zeer goed werk

Zijn er verbeterpunten?

Nee

Advies: 9
Offerte: 9
Deskundige: 9
Eindresutaat: 9

Vd Hoek
Abbenbroek

Wat is uw ervaring?

Komen hun afspraken na. Eigenlijk normaal.

Wat zijn de sterke punten?

Er werd netjes gewerkt

Zijn er verbeterpunten?

Gebruik van langere zijborden, zodat er geen naadjes zijn

Advies: 8
Offerte: 8
Deskundige: 8
Eindresutaat: 8

ADZ
Goudriaan

Wat is uw ervaring?

Zeer nette en goede afwerking

Wat zijn de sterke punten?

Werken heel netjes

Zijn er verbeterpunten?

Geen

Advies: 8
Offerte: 8
Deskundige: 8
Eindresutaat: 9

Nico Schuthof
Hoofddorp

Vraag een offerte aan

Vakmanschap gegarandeerd

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.