Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Onderhoud en garantie

Onderhoud

Onderhoudsvrije materialen zijn extra populair

Op deze website geven we je een voorproefje van de mogelijkheden die je hebt als je kiest voor Traprenovatie Nederland. Vooral de materialen en soorten dessins is waar wij je perfect advies over kunnen geven. Niet elk materiaal past bij elke woonsituatie en daarom laten wij je zien welke voordelen de ene materiaalsoort heeft op de andere. Ook qua onderhoud wil je vooraf weten waar je aan toe bent. Over het algemeen is een gerenoveerde trap onderhoudsvrij of in ieder geval onderhoudsarm. Laat onze trapstylisten je vertellen welke materialen voor jou de beste optie zijn.

Garantie

Kunnen vertrouwen op garantie is wat wij onze klanten bieden

Als je jouw trap laat renoveren door Traprenovatie Nederland kun je niet alleen vertrouwen op een perfect resultaat, ook bieden wij je de beste garantie. Op materialen en het werk dat we leveren. Dat geeft een goed gevoel als je een investering doet in je huis.

Garantie is fijn, maar wat betekent dit als je een opdracht geeft aan Traprenovatie Nederland. Wij vertellen je in het kort waar jij op mag rekenen als wij jouw trap renoveren. Ben je bij ons in de showroom dan kunnen wij je nog veel meer vertellen over onze werkwijze en de resultaten die wij opleveren.

Voor ons betekent garantie allereerst vakmanschap. Daarnaast bieden we op het materiaal dat we toepassen ook een garantietermijn. De fabrikant van het materiaal geeft daar ook nog een eigen garantie op Traprenovatie is een duurzame investering in jouw woning en daarom willen wij dat je moet kunnen vertrouwen op kwaliteit en jarenlang plezier van jouw trap.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858