Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Trap renovatie

Je trap laten renoveren? Traprenovatie Nederland…dé expert in trap renovatie

Op zoek naar een specialist in trap renovatie? Wij helpen je om jouw trap weer de gewenste uitstraling te geven!
Men staat er niet vaak bij stil, maar de trap vormt een belangrijk onderdeel van het huis. Het is meer dan slechts een verbindingselement tussen twee etages. Bij het binnenkomen van een woning is het meestal de trap die gelijk in het oog springt. Een trap moet er daardoor goed uitzien, want een eerste indruk valt namelijk niet meer te veranderen.

Nu alleen nog een betrouwbare trap renovatie expert inschakelen om uw trap  de nieuwe gewenste look te geven. Dit wilt u uitbesteden aan een expert zonder daarvoor een torenhoge rekening te ontvangen. Traprenovatie Nederland is wat dat betreft de beste keuze als expert in traprenovatie die u graag van dienst is.

Trapbekleding uitkiezen voor je trap renovatie

Trapbekleding op maat in de door u gewenste stijl!

PVC Trapbekleding

Het PVC traprenovatie systeem van Traprenovatie Nederland is veilig, onderhoudsarm en geluiddempend. De garantie op pvc traprenovatie van Traprenovatie Nederland is 20 jaar op materiaal en slijtvastheid. De garantie wordt gegeven door ons als bedrijf en door de fabrikant. Vloeren kunnen ook geleverd en gemonteerd worden in dezelfde kleur

PVC is een volledig onderhoudsvrij product.

Een van de voordelen van een PVC traprenovatie systeem is dat het een brand vertraging heeft.

Laminaat trap

We laten eens wat vallen op de trap, we lopen er meerdere keren per dag op, dus het is helemaal niet zo gek dat veel trappen flinke slijtage hebben. Door onze renovatiesystemen, renoveren we uw trap snel en zorgen dat het helemaal naar wens is. Traprenovatie met laminaat is geen slechte keuze om uw trap te renoveren. Het zorgt voor een mooie uitstraling en is erg duurzaam.

Houten Trap

Eiken hout opgebouwd uit een kern van 5 mm massief eiken met daaronder een 15 mm drager van watervast verlijmd multiplex, het voordeel hiervan is dat een houten traprenovatie op deze manier nagenoeg geen last heeft van krimpen, uitzetten of werken.

Kunststof trapbekleding

Kunststof is een materiaal door de opbouw een sterk materiaal wat veel langer meegaat dan de traditionele trapbekledingen. Je trap laten renoveren door het kunststof van Traprenovatie Nederland is door de 20 jaar garantie op de slijtvastheid investeren in de toekomst. Na jaren gebruik ziet uw trap er nog steeds hetzelfde uit als na een dag.

Kunststof kan ook doorgelegd worden op overloop, hal, woonkamer slaapkamer ect.

Trap renovatie kosten

Wat kost het renoveren van de trap?

Open trap renovatieWat een traprenovatie kost hangt met name af van de hoeveelheid arbeid en de kosten van het materiaal. Een simpele traprenovatie zonder extra opties hoeft niet veel te kosten. Een renovatie van een complexe trap met meerdere wentelingen daarentegen kan meer kosten. Er zijn dan meer arbeidsuren en meer materiaal nodig.

Kostenbepalende factoren

Wat de traprenovatie uiteindelijk zal kosten hangt met name af van:

  • Het soort trap; open, gesloten, kwart, gedraaid, recht, met of zonder wangen.
  • Het aantal traptreden (gemiddeld 13 à 14).
  • Het materiaal; PVC, kunststof of hout.
  • Opties; trapverlichting, anti-slip, trapleuningen of trapmatten.

 

Wilt u weten weten hoeveel een traprenovatie voor uw trap gaat kosten?

Trap renoveren? Onze experts kunnen u hiermee helpen!

Door jarenlange ervaring heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé expert in deze branche. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide traprenovatie of het repareren van kleine beschadigingen; wij geven altijd vrijblijvend advies op maat en aan de hand van het probleem de beste oplossing.

Ervaring

Door jarenlange ervaring en passie voor het vak heeft Traprenovatie Nederland zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in deze branche. Kom meer te weten over onze expertise met traprenovaties.

Vakmanschap

Vakmanschap is een rode draad in al het werk dat Traprenovatie levert. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat ons team zeer nauwkeurig werkt, met oog voor detail.

Collectie

Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

Originele afwerking met stootborden in andere kleur

Traprenovatie Nederland biedt allerlei opties als het gaat om de samenstelling van trapbekleding. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een zwarte trap met  stootborden in een andere kleur? De zwarte trap krijgt bijvoorbeeld een modern en extra opvallend karakter als u kiest voor witte stootborden. Andersom is natuurlijk eveneens mogelijk net als de keuze voor een ander type stootbord.

Kijkt u maar eens bij de collectie. Dan krijgt u een goed beeld van hoe stijlvol het is om het stootbord in een andere kleur te kiezen. Voeg er ook nog trap led lichten aan toe om de trap helemaal uniek te maken. Op deze manier creëert u een trap in huis die een echte blikvanger is. De kleuren van de trap led strips zijn bij elke kleur trapbekleding overigens aan te passen. Daarnaast is het mogelijk de verlichting te dimmen voor een zachte uitstraling.

  • Combineren met wit stootbord
  • Of stootbord in andere kleur
  • Sfeervol met trap led strips
  • Trap als blikvanger in huis