Houten overzettreden

Is het tijd om je trap een opknapbeurt te geven? Met houten overzettreden is jouw trap binnen één dag gerenoveerd. Je trap ziet er weer als nieuw uit en je bent goedkoper uit dan wanneer de trap volledig moet worden vervangen. Momenteel zijn eiken overzettreden zeer populair!

De voordelen van een traprenovatie met overzettreden:

 • Een traprenovatie met houten overzettreden is goedkoper;
 • Enorm veel keuze aan materialen, afwerkingen en motieven;
 • Extra afwerkingen zoals ant-slip en verlichting zijn mogelijk;
 • Snel geplaatst, we renoveren je trap vaak binnen één dag;
 • Geen sloop- en breekwerk;
 • Sneldrogende lijm, zodat je snel de trap weer kunt belopen.

Eiken overzettreden

Houten overzettreden

We adviseren vaak te kiezen voor trap overzettreden gemaakt van eikenhout. Een eik groeit namelijk zeer langzaam, jaar na jaar uit tot een grote volwassen boom. Hierdoor is het materiaal voor de overzettreden extra duurzaam én de uitstraling van de trap wordt nog warmer! Daarnaast is het onderhoud van eiken overzettreden makkelijk.

Knap je trap op met houten overzettreden!

Je trap laten bekleden met houten overzettreden resulteert in een chique uitstraling. De hout structuren geven een rustieke en natuurlijke uitstraling. De keuze voor een houtsoort, structuur en patroon ligt volledig aan je persoonlijke voorkeur. Alle houtsoorten zijn mogelijk, dus van eiken- tot notenhout. De keuze is enorm, zowel qua overzettreden als de afwerking. Kies je voor een warme sfeer of juist voor die moderne frisse uitstraling? Of heb je specifieke wensen zoals het laten matchen van de trap bij de rest van het interieur? Alles is mogelijk met overzettreden. Zo kan bijvoorbeeld de kleur en structuur van de trap zoveel mogelijk passend worden gemaakt bij de laminaatvloer. Het hout kan nog extra beschermd worden met een olie, zodat je lang kunt genieten van je gerenoveerde trap.

CONTACT

Geef je trap een nieuwe look met houten overzettreden!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van houten overzettreden. Alles is mogelijk of je nu een natuurlijke look of juist een betonlook wilt hebben de mogelijkheden zijn eindeloos. De Eiken overzettreden zijn op dit moment erg populair. Het is ontzettend duurzaam en heeft nog eens een luxe uitstraling. Houten overzettreden is één van de meest gebruikte overzettreden in de branche. Hout gaat lang mee en is echt een eyecatcher. Ook is het snel en gemakkelijk aan te leggen en een stuk goedkoper dan de hele trap te renoveren.

CONTACT

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.

  ONZE GARANTIE 

  Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. En speciaal gespecialiseerd in houten overzettreden. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig.

  • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

  • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

  • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

  • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

  • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.