Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Grijze trapbekleding met stijlvol karakter

Een trap in huis is bij renovatie of vernieuwing vaak als laatste aan de beurt. Dan komt u voor de keuze te staan hoe u daaraan vorm gaat geven. Grijze trapbekleding is voor een groot aantal interieurs altijd perfect. Weet u waarom? Als u de trap van grijze trapbekleding laat voorzien, is er altijd sprake van een stijlvol karakter. Dat brengt grijs in alle tinten van licht tot donker nu eenmaal met zich mee. Misschien heeft u vanaf het begin al het idee dat u grijze trapbekleding wenst. Of zijn er nog twijfels. Die nemen wij graag weg. Deze trapbekleding is namelijk in allerlei soorten materialen beschikbaar en altijd een goede keuze.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Grijze trapbekleding voor elke interieurstijl

Het is een voordeel dat grijze trapbekleding voor elke interieurstijl geschikt is. Bijvoorbeeld voor een industrieel interieur of voor een minimalistische woonstijl. Dat komt omdat er allerlei stijlen en designs beschikbaar zijn. Bovendien is er een onderscheid in materialen als het om trapbekleding gaat. Door deze grote variatie is er gemakkelijk een keuze te maken voor de ideale kleurtint.

Traprenovatie Nederland heeft een uitgebreide collectie met trapbekleding in een diversiteit aan grijstinten en materialen. Bovendien zijn wij de specialist als het om traprenovatie gaat. Uw trap ziet er na de traprenovatie met straks weer fantastisch uit. Als traprenovatiespecialist werken wij alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Onze trapbekleders zijn bovendien zeer ervaren en vakkundig in het aanbrengen van verschillende soorten trapbekleding.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Traprenovatie met grijze trapbekleding

Traprenovatie Nederland heeft verschillende soorten materialen beschikbaar om uw trap van grijze trapbekleding te voorzien. Het PCV traprenovatiesysteem is heel populair. Dat is onder meer te danken aan het comfort in combinatie met de veiligheid en unieke look. De veiligheid is gegarandeerd door het antislipsysteem. Het is eveneens beschikbaar in de vorm van kunststof. Een trapafwerking met PVC staat garant voor een lange levensduur. Traprenovatie Nederland geeft een garantie van 20 jaar op de slijtvastheid. Dat zegt toch al genoeg over de kwaliteit van onze trapbekleding.

Het assortiment voorziet verder in de mogelijkheid om trapbekleding in grijs eiken hout te laten uitvoeren. De kern van deze houten trapbekleding in grijs bestaat uit 5 mm massief eiken. Daaronder bevindt zich een 15 mm drager die is uitgevoerd in multiplex dat watervast verlijmd is. Deze uitvoering voorkomt het krimpen en uitzetten van het hout. Er is dus veel mogelijk bij de keuze voor grijze trapbekleding als het om het type materiaal gaat. Heeft u al een keuze gemaakt?

  • PVC
  • Eiken hout
  • Kunststof

Traprenovatie Nederland: optimale service en vrijblijvende offerte

Traprenovatie Nederland biedt een optimale service. Wij vinden het belangrijk dat u de grijze trapbekleding kiest waar u na jaren nog tevreden mee bent. Daarom geven wij graag advies bij het maken van een keuze. Dat is een van de onderdelen van onze optimale service. Zo voeren wij het project tot in de puntjes uit vanaf de offerte tot de afronding. Vraag vrijblijvend een offerte voor grijze trapbekleding aan. Of vraag via WhatsApp gemakkelijk om meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858