Grijze trapbekleding met stijlvol karakter

Grijze trapbekledingEen trap in huis is bij renovatie of vernieuwing vaak als laatste aan de beurt. Dan komt u voor de keuze te staan hoe u daaraan vorm gaat geven. Grijze trapbekleding is voor een groot aantal interieurs altijd perfect. Weet u waarom? Als u de trap van grijze trapbekleding laat voorzien, is er altijd sprake van een stijlvol karakter. Dat brengt grijs in alle tinten van licht tot donker nu eenmaal met zich mee. Misschien heeft u vanaf het begin al het idee dat u grijze trapbekleding wenst. Of zijn er nog twijfels. Die nemen wij graag weg. Deze trapbekleding is namelijk in allerlei soorten materialen beschikbaar en altijd een goede keuze.

Grijze trapbekleding voor elke interieurstijl

Het is een voordeel dat grijze trapbekleding voor elke interieurstijl geschikt is. Bijvoorbeeld voor een industrieel interieur of voor een minimalistische woonstijl. Dat komt omdat er allerlei stijlen en designs beschikbaar zijn. Bovendien is er een onderscheid in materialen als het om trapbekleding gaat. Door deze grote variatie is er gemakkelijk een keuze te maken voor de ideale kleurtint.

Traprenovatie Nederland heeft een uitgebreide collectie met trapbekleding in een diversiteit aan grijstinten en materialen. Bovendien zijn wij de specialist als het om traprenovatie gaat. Uw trap ziet er na de traprenovatie met straks weer fantastisch uit. Als traprenovatiespecialist werken wij alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Onze trapbekleders zijn bovendien zeer ervaren en vakkundig in het aanbrengen van verschillende soorten trapbekleding.

CONTACT

Traprenovatie met grijze trapbekleding

Traprenovatie Nederland heeft verschillende soorten materialen beschikbaar om uw trap van grijze trapbekleding te voorzien. Het PCV traprenovatiesysteem is heel populair. Dat is onder meer te danken aan het comfort in combinatie met de veiligheid en unieke look. De veiligheid is gegarandeerd door het antislipsysteem. Het is eveneens beschikbaar in de vorm van kunststof. Een trapafwerking met PVC staat garant voor een lange levensduur. Traprenovatie Nederland geeft een garantie van 20 jaar op de slijtvastheid. Dat zegt toch al genoeg over de kwaliteit van onze trapbekleding. 

Het assortiment voorziet verder in de mogelijkheid om trapbekleding in grijs eiken hout te laten uitvoeren. De kern van deze houten trapbekleding in grijs bestaat uit 5 mm massief eiken. Daaronder bevindt zich een 15 mm drager die is uitgevoerd in multiplex dat watervast verlijmd is. Deze uitvoering voorkomt het krimpen en uitzetten van het hout. Er is dus veel mogelijk bij de keuze voor grijze trapbekleding als het om het type materiaal gaat. Heeft u al een keuze gemaakt?

  • PVC
  • Eiken hout
  • Kunststof
CONTACT

Traprenovatie Nederland: optimale service en vrijblijvende offerte

Traprenovatie Nederland biedt een optimale service. Wij vinden het belangrijk dat u de grijze trapbekleding kiest waar u na jaren nog tevreden mee bent. Daarom geven wij graag advies bij het maken van een keuze. Dat is een van de onderdelen van onze optimale service. Zo voeren wij het project tot in de puntjes uit vanaf de offerte tot de afronding. Vraag vrijblijvend een offerte voor grijze trapbekleding aan. Of vraag via WhatsApp gemakkelijk om meer informatie.

Vakmanschap gegarandeerd – Grijze trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om grijze trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.