Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

21% Korting op alle traprenovaties

Bij Traprenovatie Nederland krijg je deze maand 21 procent korting. Maak nu gebruik van onze BTW actie voor de eindeloze mogelijkheden.

*Actie geldt de hele maand september. 

BTW ACTIE - OFFERTE AANVRAGEN

  0
  Trappen gerenoveerd
  Goed, heldere offerte, mooie uitvoering. Mooie afwerking, ze zijn op tijd en maken het helemaal af. Ze denken zelfs mee over de juiste afwerking ivm toekomstig schilderwerk aan de muren.
  Maaike uit Rijswijk

  Gebruik maken van de 21% korting actie?

  Vakmanschap is een rode draad in al het werk dat Traprenovatie Nederland levert. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat ons team zeer nauwkeurig werkt, met oog voor detail. Het gehele proces wordt optimaal verzorgd, van offerte tot oplevering. Uw trap wordt klaar voor gebruik afgeleverd en wij verlaten uw woning pas als het helemaal netjes en schoon is.

   

  Bezoek onze showroom

  Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

  Je vertelt ons jouw wensen en samen vergelijken we het assortiment waaruit je kunt kiezen. Traprenovatie met PVC, kunststof, hout en zelfs leer voeren wij tot in perfectie voor je uit. Laat je door ons een nieuwe of bestaande trap bekleden met onze hoogwaardige materialen, dan weet je dat je een investering doet in de toekomst.

  Scherpe offerte aanvragen voor traprenovatie doe je eenvoudig via deze website. 

  Openingstijden

  Maandag        gesloten
  Dinsdag          gesloten
  Woensdag     10:00 – 17:00
  Donderdag    10:00 – 17:00
  Vrijdag            10:00 – 17:00
  Zaterdag        10:00 – 16:00
  Zondag           gesloten

  Langskomen op andere tijden?
  Maak hier een afspraak.

  Showroom

  Ondernemingsweg 34
  2402 HN Alphen aan den Rijn

  info@traprenovatienederland.nl
  071 888 5858