Zwarte trapbekleding: chique en trendy

zwarte trap bekledingOverweegt u de trap van zwarte trapbekleding te voorzien? Daarmee maakt u een prima keuze, want een zwarte trap heeft een chique en trendy uitstraling. Zwart staat nu eenmaal in vele situaties voor stijlvol en is bovendien tijdloos. Dat is meteen een voordeel, want op zwarte trapbekleding raakt u niet snel uitgekeken. Nu alleen nog een betrouwbare specialist in traprenovatie inschakelen om uw trap een nieuwe look te geven. Traprenovatie Nederland is wat dat betreft de beste specialist in traprenovatie die u graag van dienst is. 

CONTACT

Keuze uit verschillende opties voor zwarte trapbekleding

Tapijt op de trap is uit de tijd. Dat wilt u niet als u de trap een trendy en chique aanzien wilt geven. Daar zijn andere materialen veel meer voor geschikt. Bijvoorbeeld PVC dat voor zwarte trapbekleding een uitstekende keuze is. Het materiaal is comfortabel en voelt warm aan als u met blote voeten op de trap loopt. Wilt u de traprenovatie snel gerealiseerd zien? In dat geval is het mogelijk om met zwarte overzettreden de klus al binnen een dag te klaren.

Bovendien is er nog keuze tussen verschillende zwarttinten. Dat is perfect als uw voorkeur uitgaat naar zwarte trapbekleding, maar u effen zwart net wat te zwart vindt. In dat geval is het ook mogelijk om voor een zwarttint met een motiefje te kiezen. PVC is kunststof materiaal en biedt de mogelijkheid om verschillende dessins na te bootsen. Bijvoorbeeld een houtlook of betonlook. Traprenovatie Nederland komt met de variatie in zwarte trapbekleding aan verschillende wensen tegemoet. Dus ook aan uw wensen, waarbij wij u graag van professioneel en creatief advies voorzien.

CONTACT

Originele afwerking met stootborden in andere kleur

Traprenovatie Nederland biedt allerlei opties als het gaat om de samenstelling van zwarte trapbekleding. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een zwarte trap met  stootborden in een andere kleur? De zwarte trap krijgt bijvoorbeeld een modern en extra opvallend karakter als u kiest voor witte stootborden. Andersom is natuurlijk eveneens mogelijk net als de keuze voor een ander type stootbord.

Kijkt u maar eens bij de collectie. Dan krijgt u een goed beeld van hoe stijlvol het is om het stootbord in een andere kleur te kiezen. Voeg er ook nog trap led lichten aan toe om de trap helemaal uniek te maken. Op deze wijze creëert u een trap in huis die een echte blikvanger is. De kleuren van de trap led strips zijn bij zwarte trapbekleding overigens aan te passen. Daarnaast is het mogelijk de verlichting te dimmen voor een zachte uitstraling.

  • Combineren met wit stootbord
  • Of stootbord in andere kleur
  • Sfeervol met trap led strips
  • Trap als blikvanger in huis

Vakmanschap verzekerd met oog voor detail

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.