Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Zwarte trapbekleding: chique en trendy

Overweegt u de trap van zwarte trapbekleding te voorzien? Daarmee maakt u een goede keuze, want een zwarte trap heeft een chique en trendy uitstraling. Het is modern, stoer en het ziet er strak uit. Zwart staat nu eenmaal in vele situaties voor stijlvol en is bovendien tijdloos. Dat is meteen een voordeel, want op zwarte trapbekleding raakt u niet snel uitgekeken. Je vind zwarte trappen in steeds meer interieurs terug. Niet heel gek, want je kunt met een zwarte trap alle kanten op.

Nu alleen nog een betrouwbare specialist in traprenovatie inschakelen om uw trap een nieuwe look te geven. Traprenovatie Nederland is wat dat betreft de beste specialist in traprenovatie die u graag van dienst is.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Keuze uit verschillende opties voor zwarte trapbekleding

Tapijt op de trap is uit de tijd. Dat wilt u niet als u de trap een trendy en chique aanzien wilt geven. Daar zijn andere materialen veel meer voor geschikt. Bijvoorbeeld PVC dat voor zwarte trapbekleding een uitstekende keuze is. Het materiaal is comfortabel en voelt warm aan als u met blote voeten op de trap loopt. Wilt u de traprenovatie snel gerealiseerd zien? In dat geval is het mogelijk om met zwarte overzettreden de klus al binnen een dag te klaren.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Bovendien is er nog keuze tussen verschillende zwarttinten. Dat is perfect als uw voorkeur uitgaat naar zwarte trapbekleding, maar u effen zwart net wat te zwart vindt. In dat geval is het ook mogelijk om voor een zwarttint met een motiefje te kiezen. PVC is kunststof materiaal en biedt de mogelijkheid om verschillende dessins na te bootsen. Bijvoorbeeld een houtlook of betonlook. Traprenovatie Nederland komt met de variatie in zwarte trapbekleding aan verschillende wensen tegemoet. Dus ook aan uw wensen, waarbij wij u graag van professioneel en creatief advies voorzien.

Daarnaast zijn er nog veel meer trends wat betreft zwarte trappen. Een zwart-wit combinatie blijft erg aantrekkelijk in je woning. Een zwarte trap met een witte muur zorgt voor een sterk contrast. Of combineer de zwarte treden met witte stootborden. Dit is een neutrale optie en het past overal bij. Ga je liever voor een industriële stijl? Kies dan voor stootborden in roestvrij staal! Stoer, strak en een gave keuze.

Originele afwerking met stootborden in andere kleur

Traprenovatie Nederland biedt allerlei opties als het gaat om de samenstelling van zwarte trapbekleding. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een zwarte trap met stootborden in een andere kleur? De zwarte trap krijgt bijvoorbeeld een modern en extra opvallend karakter als u kiest voor witte stootborden. Andersom is natuurlijk eveneens mogelijk net als de keuze voor een ander type stootbord.

Kijkt u maar eens bij de collectie. Dan krijgt u een goed beeld van hoe stijlvol het is om het stootbord in een andere kleur te kiezen. Voeg er ook nog trap led lichten aan toe om de trap helemaal uniek te maken. Op deze wijze creëert u een trap in huis die een echte blikvanger is. De kleuren van de trap led strips zijn bij zwarte trapbekleding overigens aan te passen. Daarnaast is het mogelijk de verlichting te dimmen voor een zachte uitstraling.

  • Combineren met wit stootbord
  • Of stootbord in andere kleur
  • Sfeervol met trap led strips
  • Trap als blikvanger in huis

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858