Klassieke trapbekleding: elegant en sierlijk

Klassieke trapbekledingIs uw trap aan vernieuwing of renovatie toe en kiest u voor klassieke trapbekleding? Traprenovatie Nederland is de specialist die uw trap naar uw wens een perfecte make-over geeft. Wij hebben namelijk de materialen beschikbaar om uw trap van de ideale klassieke trapbekleding te voorzien. Bovendien vinden wij het belangrijk om de beste service te combineren met de materialen van de beste kwaliteit. U bent bij ons aan het goede adres als u de keuze maakt voor klassieke trapbekleding. Er zijn verschillende stijlen en uitvoeringen mogelijk, maar er is ook een overeenkomstig aspect. Deze trapbekleding beschikt altijd over elegante en sierlijke kenmerken.

Zowel voor een modern als landelijk interieur

Het interieur hoeft niet eens een uitgesproken klassiek karakter te hebben voor klassieke trapbekleding. De elegante en sierlijke look past namelijk ook prachtig bij andere interieurstijlen. Bijvoorbeeld als het gaat om een landelijk interieur. De klassieke trapbekleding past daar uitstekend bij door de natuurlijke uitstraling. 

In een modern interieur is het heel origineel om de combinatie met klassiek te maken. Dat vestigt de aandacht en combineert het moderne karakter met een warme look en feel. Het is bij klassieke trapbekleding net als bij andere soorten uiteraard van belang dat het materiaal bij het interieur past. Traprenovatie Nederland biedt in dat opzicht keuze uit meerdere materialen. Binnen deze groep materialen is er volop keuze uit designs.

CONTACT

Materialen en design voor klassieke trapbekleding

Eiken hout is natuurlijk de nummer één als het gaat om een traprenovatie met een klassieke stijl. De afwerking van een trap met eiken hout zorgt voor een natuurlijk karakter. Binnen de collectie met eiken hout trapbekleding zijn er allerlei designs beschikbaar. Ook is er keuze uit verschillende kleuren in lichte en donkere tinten. In een klassiek interieur past een donkerbruine tint bijvoorbeeld perfect. Is er sprake van een landelijk interieur? In dat geval is het ook mooi om voor klassieke trapbekleding in een lichtbruine uitvoering te kiezen.

De variatie in designs en kleurtinten maakt het gemakkelijk de keuze voor een design en kleur af te stemmen op de interieurstijl. Wilt u klassieke look, maar wel in een moderne uitvoering? Kies dan bijvoorbeeld voor ons PVC traprenovatiesysteem of voor onze trapbekleding van kunststof. PVC heeft als uniek kenmerk dat er allerlei designs mee te creëren zijn. Bijvoorbeeld een houtlook. Ook voor kunststof geldt voor klassieke trapbekleding dat er eindeloos veel structuuropties en kleuren zijn.

  • Ruime kleurkeuze
  • Variatie in structuur en design
  • Diversiteit in materialen
CONTACT

Wat kost het laten aanbrengen?

De kosten van het laten aanbrengen van klassieke trapbekleding zijn van de trapsituatie en uw wensen afhankelijk. Bijvoorbeeld of het een open trap betreft of een gedraaide trap of een gesloten trap. De keuze voor het materiaal speelt daarbij eveneens een rol net als het aantal traptreden. Daarnaast zijn er speciale afwerkingen beschikbaar. Bijvoorbeeld trapmatten, trapmatten en trapverlichting. Deze opties hebben eveneens invloed op de kosten.

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.