Moderne trapbekleding afgestemd op uw interieur

Moderne trapbekledingEen trap in huis krijgt veel te verduren met het naar boven lopen en weer naar beneden. Door de tijd heen komen er slijtageplekken. Of voldoet de trap qua uitstraling niet meer aan uw verwachtingen. Het is dan tijd om de keuze voor moderne trapbekleding te maken. Een complete renovatie maakt de trap weer tot een serieuze blikvanger. Misschien bevindt de trap zich wel in uw hal of midden in de woonkamer. Het is vaak een onderdeel van de woning dat direct de aandacht trekt. Hoe mooi is het dan als uw trap er met moderne trapbekleding weer als nieuw uitziet? Traprenovatie Nederland is de specialist op het gebied van het vernieuwen en moderniseren van trappen.

Moderne trapbekleding in woonstijl naar keuze

Bij moderne trapbekleding denkt u misschien dat u gebonden bent aan een bepaalde woonstijl. Dat is natuurlijk niet zo. Een landelijke woonstijl is net zo modern te realiseren als een minimalistische look of met een klassiek uiterlijk. Uw interieur beschikt over een bepaalde stijl en daar is de moderne trapbekleding uiteraard op aan te passen. Niet alleen voor wat betreft de kleur, maar zeker ook als het gaat om het materiaal voor de trapbekleding.

Traprenovatie Nederland is niet voor niets de expert op het gebied van bekleding voor trappen. Daarom voorzien wij ook in een ruime keuze aan eigentijdse materialen van de hoogste kwaliteit. Er zijn bovendien een aantal kenmerken waar een moderne trap aan voldoet ongeacht de woonstijl:

  • Strakke look
  • Afgestemd op interieur
  • Eigentijdse materialen
  • Hoge kwaliteit
  • Trendy kleuren
CONTACT

Moderne traprenovatie met keuze uit ruim assortiment aan materialen

Moderne trapbekleding is bij ons verkrijgbaar met keuze uit een ruim assortiment aan kwaliteitsmaterialen. De kwaliteit draagt volgens onze maatstaven bij aan het moderne karakter van uw trap. U heeft bijvoorbeeld de keuze om de vernieuwing van uw trap uit te laten voeren met ons PVC traprenovatiesysteem. Dit systeem biedt optimale veiligheid en comfort. Bovendien is er sprake van een geluiddempend effect en krijgt u maar liefst 20 jaar garantie op slijtvastheid en het materiaal.

De PVC trapbekleding is trendy en populair in vele soorten woningen. Of kiest u liever voor een traditionele materiaalsoort met een tijdloos karakter? In dat geval raden wij u aan om de moderne trapbekleding in eiken hout door ons te laten uitvoeren. Het is eveneens mogelijk om voor kunststof trapbekleding te kiezen. Er ontstaat dan een moderne trap met bekleding die nog langer meegaat dan traditionele materialen. Uw trap blijft er met kunststof trapbekleding jarenlang uitzien als nieuw. Ook voor deze moderne trapbekleding krijgt u 20 jaar garantie op de slijtvastheid.

CONTACT

Hypermoderne trapbekleding met unieke verlichting

Wilt u een hypermoderne trap in uw woning realiseren? In dat geval bieden wij de mogelijkheid om trap led strips aan te brengen voor een unieke verlichting. Deze optie is ook beschikbaar in de vorm van interactieve trapverlichting.

Vakmanschap gegarandeerd – Klassieke trapbekleding

Wij garanderen vakmanschap als het gaat om traprenovatie, vooral als het gaat om klassieke trapbekleding. Het realiseren van landelijke trappen is daarbij een van onze specialiteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Traprenovatie Nederland is al jarenlang dé traprenovatiespecialist in Nederland. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor de perfecte oplossing. Vraag voor een traprenovatie vrijblijvend een offerte aan. Tevens kunt u ook contact op nemen voor meer informatie of advies over de keuze voor verschillende trapbekleding. Gedurende het hele traject van traprenovatie kunt u rekenen op een betrouwbare en klantgerichte service. Dus vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw nieuwe trapbekleding.