Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Moderne trapbekleding afgestemd op jouw interieur

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Trappen bepalen de sfeer in je huis. Maak van je trap een echte blikvanger met moderne trapbekleding afgestemd op jouw interieur. Bij Traprenovatie Nederland kunnen we je bijzonder mooie voorbeelden laten zien van traprenovatie projecten. Dankzij de hoogwaardige materialen waarmee we werken is het resultaat niet alleen perfect qua looks. Wij weten zeker dat jij heel lang kunt genieten van een nieuwe trap die past bij jouw woonstijl.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Materialen voor trapbekleding

Welke stijl je ook mooi vindt, traprenovatie kun je in verschillende materialen bestellen. Onze monteurs komen bij je langs om de bestaande trap op te meten. Materialen waaruit je kunt kiezen als je jouw trap wilt laten renoveren zijn kunststof, PVC, hout en leer. Meest gekozen materiaal voor traprenovatie is een kunststof variant, waar PVC ook onder valt. In onze showroom kunnen wij je de verschillen toelichten, laten zien en voelen.

Traprenovatie stijlvol en duurzaam

Trappen kunnen aan vervanging toe zijn en dan ga je je oriënteren op traprenovatie. Nieuwe traptreden kopen doe je weloverwogen en altijd met een goed en vakkundig advies. Vakspecialisten die vertellen wat het voordeel is van een materiaalsoort. Past een houten trap bij jouw woonsituatie op dit moment of kun je beter voor een trap met PVC of kunststof gaan? Bij Traprenovatie Nederland krijg je altijd eerlijk advies en we nemen echt de tijd voor je. Zo kun jij op je gemak moderne trapbekleding kiezen die perfect afgestemd is op jouw interieur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858