Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Witte trap traprenovatie

Met witte trappen kunt u alle kanten op. U kunt voor een prachtige klassieke uitstraling gaan of juist strak en modern. Of maak een mix met wit en zwart. Dit geeft een mooi contrast aan uw witte trap. U kunt het ook simpel en strak houden, wat ook voor een indrukwekkende uitstraling zorgt! Witte trappen passen uiteindelijk in elk interieur.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Is een witte trap wel makkelijk in onderhoud?

Een witte trap is een aantrekkelijke keuze, toch heb je misschien je twijfels over de practische kant van een witte trap. Is een witte trap niet lastig in onderhoud? Eigenlijk valt dat best wel mee, als je kiest voor een makkelijk afneembaar materiaal.

Sommige materialen zijn makkelijker in onderhoud dan andere – en dat geldt ook voor trappen. Trapbekleding van kunststof is namelijk minder gevoelig voor vlekken en slijtage. Zo is een trap uit laminaat een stuk eenvoudiger mooi te houden dan bijvoorbeeld een trap uit massief hout. Maar ook een trap bekleed met wit tapijt is verre van ideaal. Denk daarom goed na over het materiaal dat je kiest voor je trap.

Inspiratie voor witte trappen

Witte en zwart witte trappen zijn helemaal in. De kleuren zwart en wit komen pas helemaal tot hun recht in een natuurlijk interieur. Natuurlijke materialen, zoals marmer en hout, en eenvoudige kleuren passen goed bij de minimalistische uitstraling van een zwart-witte trap. Schilder daarom de muren rondom de trap in zachte kleuren of houd ze gewoon wit. Zo springt de trap in het oog en creëer je een harmonisch en stijlvol geheel.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Witte trap met zwarte leuning

Op zoek naar een trapleuning die jouw nieuwe trap het mooist tot z’n recht laat komen in je interieur? De kleurkeuze is hierbij allesbepalend. Ga je voor een traditionele houtlook of ben je klaar voor een moderner exemplaar zoals een zwarte trapleuning?

Houd je van strakke lijnen en kan jouw interieur wel een art-deco-feel gebruiken? Laat je dan inspireren door ons aanbod aan balustrades. Met een balustrade maak je van je trap een echte blikvanger. Naast advies voor je trap geven wij je ook graag advies over welke trapleuning of balustrade je het beste kunt kiezen bij je trap en je interieur. Onze adviseur toont je graag de diverse mogelijkheden.

Traprenovatie met een witte houtlook

Niets gaat boven de natuurlijke look van hout, en dat geldt zowel voor je trap als voor je trapleuning. Kies bij je nieuwe witte trap dan bijvoorbeeld een klassieke houten ronde trapleuning of ga voor houten treden. Hout geeft je trap altijd een warme uitstraling.

Waarom een traprenovatie met houtlook:

  • Rustieke uitstraling perfect voor een klassiek of landelijk interieur
  • Stijlvolle warme look

Trapverlichting bij een witte trap

Wat een witte trap helemaal afmaakt is LED-verlichting onder de treden. Je kan kiezen tussen vele verschillende kleuren en sterktes voor trapverlichting. De trapverlichting is niet alleen stijlvol, maar helpt je ook met goed traplopen bij slecht zicht. Je struikelt dus nooit meer over de treden.

Wil jij de LED-verlichting in één keer laten plaatsen in combinatie met het bekleden van de wittetrap? Vraag naar de mogelijkheden! Het aanvragen van een offerte is nodig, omdat we de prijs van de traprenovatie alleen kunnen bepalen op basis van het soort trap en de gewenste bekleding en afwerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858