Bel ons op 071 – 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Werkwijze

Werkwijze trap renoveren

Een trap renoveren is vakwerk en daarom werken we bij Traprenovatie Nederland met echt specialisten op het gebied van trappen renoveren. In het kort leggen we uit wat onze werkwijze is als we jouw trap gaan renoveren. We plannen onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in, van eerste afspraak tot oplevering. Dan kost het jou zo min mogelijk tijd en kun je snel van jouw nieuwe trap gaan genieten.

 

Beginnen met traprenovatie

Trap renoveren stap één is dat de trap kaal is voordat wij kunnen beginnen met de traprenovatie. Bij bestaande trappen betekent dat dat de bestaande trapbekleding zoals tapijt eerst verwijderd moet worden. Eventuele lijmresten mag je laten zitten, want daar kunnen wij de nieuwe trapbekleding netjes overheen monteren.

 

Voordeel van nieuwe trapbekleding

Een trap kan nog wel eens kraken. Ook dat probleem los je grotendeels op met traprenovatie. Het materiaal dat we aanbrengen op jouw trap is zo sterk en strak gemonteerd, dat je een stuk minder gekraak zult horen. Daarbij komt dat de traptreden met nieuwe trapbekleding een stuk comfortabeler aanvoelen, antislip zijn en geluiddempend. En past een extra sfeervol tintje bij jou? Dan voorzien wij jouw trap van subtiele verlichting onder de treden die daardoor nog meer stijl en luxe uitstralen. Traprenovatie Nederland creëert dat echte wow-effect en extra sfeer in huis.

 

Kwaliteit kost tijd

De kwaliteit die we leveren is echt iets waar we keihard aan werken. Oog voor detail, servicegericht, persoonlijk en je afspraken nakomen. Het grappige is dat we merken dat mensen, dat als ze eenmaal de knoop hebben doorgehakt en een nieuwe trap hebben besteld, er een bepaalde mate van ongeduldigheid ontstaat. Eigenlijk worden wij daar alleen maar enthousiast van, want wij gaan die klant ook echt heel blij maken met een prachtig gerenoveerde trap. Maar kwaliteit kost tijd en dat zie je altijd terug in het resultaat dat we opleveren.

 

Traprenovatie Nederland reviews

Onze planning is soms best een uitdaging en die proberen we zo efficiënt mogelijk in te vullen met ons team van specialisten. En ja, daar hoort soms een wachttijd bij. Het blijft mensenwerk en we zijn maar wát blij met de creatieve handjes binnen ons team. Als klant van Traprenovatie Nederland mag je erop vertrouwen dat het altijd goed komt en dat we ook écht die perfectie leveren die we beloven. We geven je graag een kijkje in onze reviews. Heb je vragen of wil je gewoon eens komen kijken in onze showroom in Alphen aan den Rijn? Je bent van harte welkom.

 

Opleveren nieuwe trap

Bij het opleveren van jouw nieuwe trap vragen we uiteraard of je tevreden bent. Als de traprenovatie helemaal naar wens is ronden wij de opdracht af en vragen we je om een online review te geven. Reviews zijn leuk om te krijgen, maar ook spannend. Want als onze klanten tevreden zijn, welke waardering hoort daar dan bij? Natuurlijk hoop je altijd op die 5 sterren. Of zoals onze website laat zien: een dikke 10. Niets is zo fijn als een 100% tevreden klant. Nu werken we bij Traprenovatie Nederland ook vanuit een 100% drive: ‘omdat perfectie bestaat’. Daarmee leggen we de lat lekker hoog voor onszelf. Dat kunnen we ook waarmaken, maar we blijven in al onze projecten eerlijk en kritisch kijken naar onze prestaties als team en onze werkwijze.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858