Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Landelijke trap: natuurlijke flair

Het renoveren of vernieuwen van een trap biedt alle gelegenheid om voor een nieuwe stijl te kiezen. Een landelijke trap is bijvoorbeeld altijd al populair geweest en ook nu nog gewoon een trend. Dat heeft met meerdere redenen te maken. Zo hebben landelijke trappen een natuurlijke flair over zich. Bovendien zorgt de natuurlijke look van de trap ervoor dat er een gezellige, warme en knusse sfeer ontstaat. Wilt u deze sfeer en beleving in uw huis ervaren? Traprenovatie Nederland is dé specialist als het gaat om de realisatie van nieuwe trapbekleding en het creëren van de landelijke stijl. Wij voorzien in de beste kwaliteit als het gaat om materialen en uitvoering. Daarmee voorzien wij uw woning van een landelijke trap die een lange levensduur kent.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Landelijke trappen voor uiteenlopende interieurstijlen

Het mooie van een landelijke trap is dat deze moeiteloos past binnen de meest uiteenlopende woonstijlen. Het spreekt voor zich dat trapbekleding met een landelijke uitstraling perfect is afgestemd op een landelijk ingericht interieur. De trap gaat dan als het ware op in het geheel, zodat er een unieke eenheid ontstaat. Het is echter ook zo dat een landelijke trap juist een eyecatcher is als er sprake is van een combinatie met een andere stijl.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

Hoe ziet uw landelijke trap er straks uit?

Trap als eyecatcher

Uw trap is te zien als een blikvanger op het moment dat de landelijke trapbekleding contrasteert met een supermodern interieur. Het voordeel is bovendien dat er dan ineens een gezellige en warm aandoende sfeer ontstaat. Zo passen landelijke trappen eveneens perfect bij een industrieel interieur. Bijvoorbeeld in combinatie met een roestvrij stalen trapleuning. Uiteraard bieden wij u een ruime keuze als het gaat om de kleur van de landelijke trap net als met betrekking tot het design.

Hoe ziet uw landelijke trap er straks uit?

De variatie in dessins en materiaal is groot bij Traprenovatie Nederland. Dat maakt het mogelijk om landelijke trapbekleding te kiezen die naadloos aansluit op uw wensen. Er zijn bijvoorbeeld levendige en subtiele dessins om een keuze uit te maken. Zo is er eveneens verschil als het gaat om de tint. Heeft u een voorkeur voor een landelijke trap in een donkere uitvoering of past lichte trapbekleding beter bij uw interieur?

Op het gebied van materiaal voor de uitvoering van landelijke trappen zijn er eveneens meerdere opties beschikbaar. Het spreekt voor zich dat eiken hout een ideale basis is om een natuurlijke look te creëren. U heeft bij ons echter ook de keuze om voor een PVC traprenovatiesysteem te kiezen. PVC staat bekend om de hoge mate van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Bovendien is het materiaal geluiddempend en onderhoudsarm.

Wat kost een landelijke trap?

De kosten zijn van het gekozen materiaal afhankelijk en eveneens van de moeilijkheidsgraad als het om de uitvoering gaat. Daarnaast zijn er extra opties met bijvoorbeeld trapverlichting die de prijs verhogen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858