Bel ons op 071 888 58 58 of mail naar info@traprenovatienederland.nl

Betonlook trapbekleding: modern en strak

Wilt u uw trap een strak uiterlijk geven? Of gaat uw verhuizen en wilt u de oubollige trapbekleding in uw nieuwe huis vervangen? Tegenwoordig is betonlook trapbekleding heel populair in woningen met een moderne inrichting.

Direct een offerte aanvragen?

Wil jij snel en makkelijk een een offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul dan ons offerteformulier in voor een prijsopgave.

Deze look staat garant voor een trapopgang met een moderne en strakke look. De trap is nog wel eens een vergeten onderdeel in huis, maar dat is onterecht. Bij binnenkomst in een hal is de trap vaak de eerste aanblik. Bevindt de trap zich in de woonkamer dan wilt u natuurlijk helemaal dat de trapbekleding bij het interieur past. Wij voeren de traprenovatie met een betonlook graag voor u uit. Helemaal naar wens in het materiaal van uw voorkeur.

Waarom kies je voor Traprenovatie Nederland?

Omdat wij echt de tijd voor je nemen kun je bij ons op je gemak jouw nieuwe trap uitkiezen. Bezoek je onze showroom dan krijg je direct een indruk van wat wij bedoelen met perfectie. Voor minder gaan we niet. Jouw trap moet die blikvanger worden en perfect passen bij de stijl van jouw woning. Bij Traprenovatie Nederland krijg je kwaliteit. Het complete plaatje moet kloppen, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van jouw nieuwe trap.

PVC trapbekleding betonlook: mooi en praktisch

De betonlook traprenovatie is door Traprenovatie Nederland onder meer uit te voeren met PVC-trapbekleding. PVC is al jaren geleden als perfect materiaal bestempeld om traprenovaties mee uit te voeren. De betonlook trapbekleding van PVC is om meerdere redenen ideaal voor het renoveren of vernieuwen van trappen. Het kunststof materiaal kent een gemakkelijke bewerking. Bovendien is er het voordeel dat PVC betonlook traprenovatie voor alle soorten trappen toe te passen is.

Tevens kent deze trapbekleding een koele kleurtint, maar met PVC voelen de traptreden heerlijk comfortabel en warm aan. De kleur van beton op de trap past heel goed binnen minimalistische en moderne interieurs. Het is een warme kleurtint, die als voordeel heeft met alle andere soorten kleuren te matchen. PVC is mooi en ook nog eens praktisch, want het materiaal is eenvoudig schoon te maken. Er is geen groot onderhoud voor nodig om de trap mooi te houden.

  • Gemakkelijk te bewerken;
  • Mooie, strakke look;
  • Comfortabel en warm;
  • Praktisch te onderhouden;
  • Past bij alle kleuren in het interieur.

Trapbekleding betonlook met overzettreden

Wilt u uw trap snel in een nieuw jasje steken? Traprenovatie Nederland biedt de mogelijkheid om uw trap binnen een dag al van betonnen trapbekleding te voorzien. Dat is namelijk mogelijk met de toepassing van overzettreden. Daarbij bieden wij u een ruime keuze uit materialen en extra opties voor de afwerking. Bijvoorbeeld een afwerking met antislip. Zo heeft u de zekerheid dat u niet uitglijdt op de trap. Het is eveneens mogelijk de betonlook trapbekleding te combineren met verlichting. Dat geeft een bijzondere sfeer aan het interieur. De verlichting bestaat uit trap led strips die onder de traptreden komen. Kiest u voor een betonlook traprenovatie met verlichting, dan krijgt de trap een sfeervol aanzien. Praktisch gezien, is er ook nog sprake van een extra veiligheidsaspect. De verlichting wijst u veilig de weg naar boven of naar beneden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij vertellen je graag meer over de kosten van jouw traprenovatie. Vul jouw gegevens in en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom

Bij Traprenovatie Nederland geven wij je naast goed advies ook echt dat wow-gevoel. Onze showroom is een ware beleving en één van onze beste manieren om jou te laten zien wat wij van jouw trap kunnen maken.

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          10:00 – 17:00
Woensdag     10:00 – 17:00
Donderdag    10:00 – 17:00
Vrijdag            10:00 – 17:00
Zaterdag        10:00 – 16:00
Zondag           gesloten

Langskomen op andere tijden?
Maak hier een afspraak.

Showroom

Ondernemingsweg 34
2402 HN Alphen aan den Rijn

info@traprenovatienederland.nl
071 888 5858