Een trap is een echte eyecatcher in het huis. Traprenovatie Nederland denkt graag met u mee hoe we u trap weer kunnen laten leven. In deze blog duiken we wat dieper in de witte trap. Een witte trap is namelijk een aantrekkelijk keuze voor velen, het zorgt voor een lichte uitstraling en past goed bij een minimalistisch interieur. Wij bieden ook enkele variaties op een compleet witte trap, die we hieronder zullen bespreken.

Een vieze trap?

De kans is groot dat de trap in de loop van de tijd vies gaat worden bij de kleur wit. U kan dit gemakkelijk voorkomen door de traptreden een andere lichte kleur te geven. Wanneer de muren, trapleuningen en tussenschotten open/wit blijven geeft dit nog steeds dezelfde frisse uitstraling, maar zorgt het niet voor gemakkelijke vieze traptreden.

Witte trap met hout

Ook kunt u voor een trap met houten traptreden kiezen. Dit zorgt voor de lichte, frisse en chique uitstraling.

LED-verlichting

Heeft u liever nog extra verlichting tussen de traptreden, bieden wij de mogelijkheid voor LED-verlichting. Gecombineerd met witte muren, witte tussenschotten en houten traptreden is dit een echte eyecatcher!

Zoals hierboven te lezen is zijn er tal van mogelijkheden voor een trap! Wij van Traprenovatie Nederland denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw trap renovatie. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.