fbpx
Eiken overzettreden2018-10-22T11:04:10+02:00

Houten overzettreden

Is het tijd om je trap een opknapbeurt te geven? Met houten trap overzettreden is jouw trap binnen één dag gerenoveerd. Je trap ziet er weer als nieuw uit en je bent goedkoper uit dan wanneer de trap volledig moet worden vervangen. Momenteel zijn eiken overzettreden zeer populair!

De voordelen van een traprenovatie met overzettreden:

 • Een traprenovatie met houten overzettreden is goedkoper
 • Enorm veel keuze aan materialen, afwerkingen en motieven
 • Extra afwerkingen zoals ant-slip en verlichting zijn mogelijk
 • Snel geplaatst, we renoveren je trap vaak binnen één dag
 • Geen sloop- en breekwerk
 • Sneldrogende lijm zodat je snel de trap weer kunt belopen

Eiken overzettreden

Houten overzettreden

We adviseren vaak te kiezen voor trap overzettreden gemaakt van eikenhout. Een eik groeit namelijk zeer langzaam, jaar na jaar uit tot een grote volwassen boom. Hierdoor is het materiaal voor de overzettreden extra duurzaam én de uitstraling van de trap wordt nog warmer! Daarnaast is het onderhoud van eiken overzettreden makkelijk.

Knap je trap op!

Je trap laten bekleden met houten overzettreden resulteert in een chique uitstraling. De hout structuren geven een rustieke en natuurlijke uitstraling. De keuze voor een houtsoort, structuur en patroon ligt volledig aan je persoonlijke voorkeur. Alle houtsoorten zijn mogelijk, dus van eiken- tot notenhout. De keuze is enorm, zowel qua overzettreden als de afwerking. Kies je voor een warme sfeer of juist voor die moderne frisse uitstraling? Of heb je specifieke wensen zoals het laten matchen van de trap bij de rest van het interieur? Alles is mogelijk met overzettreden. Zo kan bijvoorbeeld de kleur en structuur van de trap zoveel mogelijk passend worden gemaakt bij de laminaatvloer. Het hout kan nog extra beschermd worden met een olie, zodat je lang kunt genieten van je gerenoveerde trap.

CONTACT

Geef je trap een nieuwe look!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van houten overzettreden. Alles is mogelijk of je nu een natuurlijke look of juist een betonlook wilt hebben de mogelijkheden zijn eindeloos.

CONTACT

Interesse in een traprenovatie?

Voordat u een keuze maakt over wat voor soort traprenovatie u wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om advies te vragen. Wilt u weten wat een traprenovatie kost? Vraag snel vrijblijvend een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ontvang een prijsopgave!

ONZE GARANTIE 

Traprenovatie werkt uitsluitend met deskundige medewerkers, die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op dit terrein. Omdat trappen meerdere keren per dag worden gebruikt, zijn ze flink aan wat slijtage onderhevig.

 • Daarom kiezen we altijd voor duurzame producten, die niet alleen langer meegaan maar ook bijdragen aan een beter milieu.

 • Een kapotte trap kan levensgevaarlijk zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij snel een reparatie uitvoeren en binnen één dag voor veiligheid zorgen.

 • Met een traprenovatiesysteem van traprenovatie nederland.nl kunt u uw traprenovatie laten uit voeren in verschillende looks

 • Door een uitgebreide collectie van verschillende materialen opgebouwd in alle jaren is ons assortiment verdeeld in drie verschillende hoogwaardige materialen.

 • De begeleiding en uitvoering van de traprenovatie wordt uitgevoerd door welke een jaranlange ervaring hebben en passie voor het vak hebben.